Z tym jaraniem to nie przesadzajcie - bo ośrodek jest na skraju lasu...
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziZ tym jaraniem to nie przesadzajcie - bo ośrodek jest na skraju lasu...
Jeszcze zytek pomyśli, że zmądrzałeś...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziMaciuś, weź Ty jakąś pastylkę odmładzającą, bo zrzędzisz i tatusiujesz ostatnio jak stary piernik.
Jeszcze zytek pomyśli, że zmądrzałeś...
A jest taka pastylka - obawiam się że nie - zatem będę zrzędził...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA jest taka pastylka - obawiam się że nie - zatem będę zrzędził...
Comment
-
-
Nastawię przypominajkę żebyś nie zapomniał wziąć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNastawię przypominajkę żebyś nie zapomniał wziąć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi...Czeka mnie jednak wyjazd służbowy, więc muszę odpuścić.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziGupek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi...wyjazd na piwo do pewnej stolicy europejskiej, więc może wcale nie tak "gupio"
A w innych stolicach europejskich piwo bedzie zawsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedzi...wyjazd na piwo do pewnej stolicy europejskiej, więc może wcale nie tak "gupio"Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziNo, ale stolicą piwną akurat wtedy będzie Gdynia. I to tylko w te dni.
A w innych stolicach europejskich piwo bedzie zawsze.
I tylko w te dni będzie tam sporo do spalenia... .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziGdynia-Fóck.
No cóż, to się daleko nie najedziemy :P (Jesteśmy z Gdyni)
Browar znamy, ale na pewno i tak warto się wybrać, chociażby by skosztować tych wszystkich mniej lub bardziej złotych trunków
Także jeśli byłaby potrzebna jakaś pomoc na miejscu to można się do nas odzywać
Comment
-
-
Jak to w bajce o Janie:
– Ja? nie...Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Comment