Jak się uda, coś tam z domowego piwowarstwa przytargam(y) w degustacyjnych ilościach - z KapitanemWagnerem na zlot, więc... piwowarzy dajcie też coś swojego, podegustujemy
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Last edited by Rycho_128; 2016-07-20, 21:33.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziMy tu gadu-gadu...
a czy ktoś przeczytał regulamin ośrodka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziJak się uda, coś tam z domowego piwowarstwa przytargam(y) w degustacyjnych ilościach - z KapitanemWagnerem na zlot, więc... piwowarzy dajcie też coś swojego, podegustujemy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzijakiegoś ryśkaGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
To ostatnie chwile na zapis na zlot. ok. 70 miejsc zajętych. Jutro zamieszczę listę z zapisanymi osobami wraz z info o Waszych wpłatach od Agnieszki. Nie spóźnijcie się z wpłatami - nie zakładam za nikogo, bo mnie nie staćLast edited by ART; 2016-07-25, 08:19.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziNo to zrobimy przerwę w paleniu lecha na rok chociaż.
Po ostatnim 'ataku petainerów z nikąd' paznokieć odrastał mi 8 miesięcyKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Dziś z rana zelektryzowała mnie wiadomość, że nie zapłaciłem za zlot. Zatem szybko naprawiłem swój błąd. Chciałem także zaznaczyć, że kolega z mojego domku, KapitanWagner też zapłacił i to wczoraj.
Tak więc liczę, że przy następnej edycji zazielenienia nicków obydwaj przejdziemy pozytywną selekcję.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDziś z rana zelektryzowała mnie wiadomość, że nie zapłaciłem za zlot. Zatem szybko naprawiłem swój błąd. Chciałem także zaznaczyć, że kolega z mojego domku, KapitanWagner też zapłacił i to wczoraj.
Tak więc liczę, że przy następnej edycji zazielenienia nicków obydwaj przejdziemy pozytywną selekcję.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Niniejszym informuję, że kolega Docent, który nie zapisał się na tegoroczny Zlot zostaje wykreślony z konkursu, który sam zainicjował pt. "kto pierwszy umrze na Zlocie"
Obawiam się, że sama konkurencja bez niego raczej w tym roku znowu nie ma szansy na sukces
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNiniejszym informuję, że kolega Docent, który nie zapisał się na tegoroczny Zlot zostaje wykreślony z konkursu, który sam zainicjował pt. "kto pierwszy umrze na Zlocie"
Obawiam się, że sama konkurencja bez niego raczej w tym roku znowu nie ma szansy na sukces
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDziś z rana zelektryzowała mnie wiadomość, że nie zapłaciłem za zlot. Zatem szybko naprawiłem swój błąd. Chciałem także zaznaczyć, że kolega z mojego domku, KapitanWagner też zapłacił i to wczoraj.
Tak więc liczę, że przy następnej edycji zazielenienia nicków obydwaj przejdziemy pozytywną selekcję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziJa zapłaciłem w poniedziałek przelewem natychmiastowym, ale rozumiem , że ogarnięcie tego wymaga czasu, uwagi i coś się przeoczy, więc się nie przejmuję ( na razie ) brakiem zazielenienia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment