Jak się uda, coś tam z domowego piwowarstwa przytargam(y) w degustacyjnych ilościach - z KapitanemWagnerem na zlot, więc... piwowarzy dajcie też coś swojego, podegustujemy
Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2016-07-20, 21:33.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128
Jak się uda, coś tam z domowego piwowarstwa przytargam(y) w degustacyjnych ilościach - z KapitanemWagnerem na zlot, więc... piwowarzy dajcie też coś swojego, podegustujemy
Nie bój nic, wypijemy. W butelkach mam tylko jakiegoś ryśka, ale wezmę.
To ostatnie chwile na zapis na zlot. ok. 70 miejsc zajętych. Jutro zamieszczę listę z zapisanymi osobami wraz z info o Waszych wpłatach od Agnieszki. Nie spóźnijcie się z wpłatami - nie zakładam za nikogo, bo mnie nie stać
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2016-07-25, 08:19.
Dziś z rana zelektryzowała mnie wiadomość, że nie zapłaciłem za zlot. Zatem szybko naprawiłem swój błąd. Chciałem także zaznaczyć, że kolega z mojego domku, KapitanWagner też zapłacił i to wczoraj.
Tak więc liczę, że przy następnej edycji zazielenienia nicków obydwaj przejdziemy pozytywną selekcję.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Dziś z rana zelektryzowała mnie wiadomość, że nie zapłaciłem za zlot. Zatem szybko naprawiłem swój błąd. Chciałem także zaznaczyć, że kolega z mojego domku, KapitanWagner też zapłacił i to wczoraj.
Tak więc liczę, że przy następnej edycji zazielenienia nicków obydwaj przejdziemy pozytywną selekcję.
Premiumy są zawsze grubo-zielone
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Niniejszym informuję, że kolega Docent, który nie zapisał się na tegoroczny Zlot zostaje wykreślony z konkursu, który sam zainicjował pt. "kto pierwszy umrze na Zlocie"
Obawiam się, że sama konkurencja bez niego raczej w tym roku znowu nie ma szansy na sukces
Niniejszym informuję, że kolega Docent, który nie zapisał się na tegoroczny Zlot zostaje wykreślony z konkursu, który sam zainicjował pt. "kto pierwszy umrze na Zlocie"
Obawiam się, że sama konkurencja bez niego raczej w tym roku znowu nie ma szansy na sukces
Ja się obawiam, że on nawet na premiery piw przestanie jeździć
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Ja zapłaciłem w poniedziałek przelewem natychmiastowym, ale rozumiem , że ogarnięcie tego wymaga czasu, uwagi i coś się przeoczy, więc się nie przejmuję ( na razie ) brakiem zazielenienia
Ja zapłaciłem w poniedziałek przelewem natychmiastowym, ale rozumiem , że ogarnięcie tego wymaga czasu, uwagi i coś się przeoczy, więc się nie przejmuję ( na razie ) brakiem zazielenienia
Ustal to proszę z Agnieszką, na liście od niej Cię nie mam.
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment