- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Zapowiadają upały - czy w związku z tym ktoś zostaje do poniedziałku (czy jest w ogóle taka opcja) ?
Ja mam zamiar zostać do poniedziałku, ale na pewno nie ze względu na ewentualne upały
Ostatnia zmiana dokonana przez sergioP; 2016-09-06, 19:27.
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Hmm - skoro nas jest 70 głów - niech każda osoba weźmie ze sobą po 3 litry piwa (szczególnie zmotoryzowani nie powinni mieć problemu). Daje to plus 210 litrów i od razu statystyki idą w górę... Ja mogę nabyć coś w PiwPaw czy innym przydworcowym przybytku.
Super pomysł, wezmę parę zgrzewek Żubra w Biedraku.
Piwo podobno ma się skończyć już w piątek po południu, To co Ty będziesz robił do poniedziałku??
W piątek i w sobotę postaram się zrobić wszystko, aby niedziela była taka, żebym musiał zostać do poniedziałku
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Noclegują w Ośrodku z niedzieli na poniedziałek:
1. Jurandofil (przepraszam, że pierwszy)
2. Spokojny
3. SergioP
4. Piecia
5. (...)
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
2. Spokojny
3. SergioP
4. Piecia
5. Marusia - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę
6. Slavoy - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę :-D
My rozpoczynamy Zlotem urlop, przybywamy z roweramy, zatem być może zostaniemy nawet dłużej, niż do poniedziałku - ale to już akurat rzeczywiście zależy od pogody.
2. Spokojny
3. SergioP
4. Piecia
5. Marusia - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę
6. Slavoy - jak zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę :-D
7. Rycho_128 - jak zazwyczaj zwykle i tak jak Sergio wcale nie ze względu na ładną pogodę :-D
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment