Poszukiwane jest pewnie szczególnie zdjęcie bruliona z ptakiem na głowie
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Dobra! Wystarczy tego słodzenia.
# piwa były zimne
# kranów tyle, że nie wiadomo, z którego lać
# nie zabrakło piwa
# z leżaków ciężko było wstać
# brakowało licencjonowanych podpalaczy ( rozpalali ogniska: w piątek - Janusz z Agnieszką, w sobotę - ja z guernicaylunami; w niedzielę - Art z Ojcem)
# blisko morza
# blisko do miasta
# do domku było pod górkę
# w domku nikt nie chrapał
# nie było komarów
# po ośrodku kręciły się jakieś... ciemne typy
# w chwili nieuwagi można było dostać fiutem w czoło
# muzykę było słychać na całym ośrodku i w mieście, a nie przy kranach i ognisku
# częstowano mnie kiełbasą
# musiałem zostać do poniedziałku
# była Nuda
# było Zuo
Mam nadzieję, że następnym razem będzie... przynajmniej podobnie- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPoszukiwane jest pewnie szczególnie zdjęcie bruliona z ptakiem na głowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziPoszukiwane jest pewnie szczególnie zdjęcie bruliona z ptakiem na głowie- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Poszukiwane są wszelkie zdjęcia, zarówno te grzeczne, jak i niegrzecznebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Uff, wreszcie dotarłem ze Zlotu.
Ja swoje podziękowanie wyrażę w następujący sposób:
kto jest zainteresowany obejrzeniem zdjęć, niech odezwie się na adres: hugo15101MAŁPAo2.pl
Realizacja: 7 dni roboczych.
Last edited by Jurandofil; 2016-09-16, 21:59.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziUff, wreszcie dotarłem ze Zlotu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKurde, to chyba podeszwy zdarłeś do imentu?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Ja też właśnie dotarłem do domu po Zlocie po drodze zaglądając do kilkunastu browarków w południowych Czechach i na Dolnym Ślasku. Agnieszka, Janusz - wielkie Wam dzięki za miłe zajęcie się naszą hordą wiecznie niedopitych osobników, a owej hordzie oczywiście za wspólne korzystanie z tej jakże fajnej oferty!
Comment
-
-
A ja i Slavoy dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy ze Zlotu Było jak zwykle fajnie, choć brakowało mi kilku osób, zwłaszcza Luklaza, Strzelczyka i Promila. No i przez to, że Iron nie został do poniedziałku, niedziela była nad wyraz spokojna - np. ja, Brulion, Jaqba i Jurandofil rżnęliśmy w tysiąca do 3.30 rano
Dzięki dla Agi i Janusza za organizację, Artowi za koszulkę męską XXL, mimo, że z zlotowniku stoi jak byk damska M (spoko, tatusiowi oddam, wyhodował brzucho na starość, to akurat będzie), pogodzie, że się udała, niektórym piwom, że się nie udały - dzięki temu mniej wypiłam.... chyba... łudzę się?
Do zobaczenia za rok!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo i przez to, że Iron nie został do poniedziałku, niedziela była nad wyraz spokojna - np. ja, Brulion, Jaqba i Jurandofil rżnęliśmy w tysiąca do 3.30 ranoLast edited by Jurandofil; 2016-09-27, 08:27.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA ja i Slavoy dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy ze Zlotu Było jak zwykle fajnie, choć brakowało mi kilku osób, zwłaszcza Luklaza, Strzelczyka i Promila. No i przez to, że Iron nie został do poniedziałku, niedziela była nad wyraz spokojna - np. ja, Brulion, Jaqba i Jurandofil rżnęliśmy w tysiąca do 3.30 rano
Dzięki dla Agi i Janusza za organizację, Artowi za koszulkę męską XXL, mimo, że z zlotowniku stoi jak byk damska M (spoko, tatusiowi oddam, wyhodował brzucho na starość, to akurat będzie), pogodzie, że się udała, niektórym piwom, że się nie udały - dzięki temu mniej wypiłam.... chyba... łudzę się?
Do zobaczenia za rok!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziA jak Iron zostawał do poniedziałku, to na karty ogłaszał zakaz?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment