Tu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - [Gdynia/Puck] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - [Gdynia/Puck] - giełda dojazdowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Mam 2 miejsca z Warszawy w piątek rano i z powrotem w niedzielę rano. Długo, niewygodnie i wolno (Vmax 85 km/h). I głośno, bo to terenówka z lat 80 - tych.
-
-
Oczywiście mój post jest bez sensu, bo nie oferuję nikomu podwózki, co więcej, nawet sam nie oczekuję, że będę podwieziony, ale ze względu na okoliczności przyrody pewnikiem gdzieś koło południa w piątek ruszę swoje szanowne de i po małej półgodzince będę na przystanku SKM Gdańsk Śródmieście, skąd to kolejką pojadę do Gdyni Orłowa. Może kogoś w Was tam znajdę? Miło będzie... Znak rozpoznawczy: ubiorę koszulkę z jakiegoś byłego zlotu!Last edited by Rycho_128; 2016-07-11, 08:37.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Nie no Rychu, mógłbyś robić za taksówkę SKM Orłowo - ośrodek zlotowy - SKM Orłowo.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Trzeba się wziąć w garść i pójść sobie na piechotę: z Gdyni Orłowa jest jeden kilometr i sto metrów, z Redłowa - jeden kilometr i siedemset metrów. I tyle w temacie
O ile jeżdżą tam jakieś autobusy/trolejbusy, to Pendragon na pewno to obczai i da tu znać.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Nie będę nic obczajać, bo z Orłowa jest jeden przystanek, a i tak potem trzeba się cofać. Ew. 2 jeśli się wyjdzie koło Klifu.
W sam rejon ośrodka żaden autobus nie zajeżdża, bo to wąskie uliczki i na pewno autobus wycieczkowy tam nie wjedzie.
No dobra, najbliższy przystanek to nawigatorów. Trolejbusy 21, 26 i 31.
21 i 31 jadą do/z Sopotu, 26 z pętli przy Galerii Klif, więc można ew. 2 przystanki podjechać.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie będę nic obczajać, bo z Orłowa jest jeden przystanek, a i tak potem trzeba się cofać. Ew. 2 jeśli się wyjdzie koło Klifu.
W sam rejon ośrodka żaden autobus nie zajeżdża, bo to wąskie uliczki i na pewno autobus wycieczkowy tam nie wjedzie.
A na zwiedzanie browaru w Pucku też można by się wybrać pociągiem i nie wynajmować żadnych autobusów. Każdy sobie wróci kiedy będzie chciał i odejdzie problem ze zwoływaniem "rozlazłych".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi
A na zwiedzanie browaru w Pucku też można by się wybrać pociągiem i nie wynajmować żadnych autobusów. Każdy sobie wróci kiedy będzie chciał i odejdzie problem ze zwoływaniem "rozlazłych".
Dobre rozwiązanie.mb WOS
Comment
-
-
:P
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNie chciałbym być przesadnie upierdliwy, ale... czy pociągiem MOŻNA COFAĆ???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNie chciałbym być przesadnie upierdliwy, ale... czy pociągiem MOŻNA COFAĆ???
Ew. jeśli Cię ta argumentacja nei przekonuje, to możesz do Pucka siedzieć przodem, a w drodze powrotnej tyłem.
Comment
-
-
Mieszkamy w Gdyni, jak ktoś jedzie pociągiem możemy z dworca zgarnąć jak coś
3 miejscaLast edited by guernicayluno; 2016-07-19, 12:41.
Comment
-
-
Czas bliski - przespałem bilety za 49 zł
Ale zapytuję: czy ktoś jedzie z Warszawy pociągiem i wraca w poniedziałek? Mogę wstrzymać się do jutra z zakupem biletu - a jechać razem jest raźniejKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Tiaaa, próbowaliśmy z Jurandofilem łapać w sekundę po otwarciu rezerwacji ale tylko 2 się udało i to na jakieś chore godziny w stylu 6.20. Czyli jak zwykle ściema w firmie IC - pół biletu na każdy pociąg. Tak więc jedziemy TLK SŁOWINIEC o 13.00 za 44,80 (jeśli kupisz co najmniej 15 dni wcześniej). Zapraszamy do przedziału
Comment
-
Comment