Doklejcie mnie gdziekolwiek, byle współspacze nie chrapali za bardzo, nie jedli za dużo czosnku i myli nogi .
Za niebawem będę wojażował i nie jestem pewien, jaki będę mieć dostęp do forum pełnego zua i nudy .
Dobra, internetowym rzutem na domek się dopisałem do domku nr 4 (tzw. Wielka Aglomeracja Stołeczna, w skrócie WAS ). Przepraszam za bajzel, poprawię się (na zlocie).
mi to obojętne gdzie , ale proszę pokój 2 osobowy na browar spółdzielczy. kasę wpłacę sama do sie na konto
Tak to nie działa.
Skopiuj treść ostatniego wpisu z podziałem na domki (czyli na tę chwilę slavoya) i dopisz gdzieś siebie.
W przeciwnym razie za chwilę będzie burdel.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2016-07-11, 16:49.
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
1.apartament (małżeńskie łóżko i kanapa rozkładana, można ewentualnie dać jedną dostawkę) więc zmieści 4-5 osób
Z balkonem i aneksem kuchennym i grillem gazowym na balkonie...
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Comment