Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda
Wyświetlenie odpowiedzi
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziNo cały rok wstrzymywałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziAż dziwne, że jeszcze nie została uruchomiona LISTA REZERWOWA dla tego wątku
1. e-prezes (nie wiem, jeszcze nie wiem) ale się dowiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brloin Wyświetlenie odpowiedzi1. Dadek
2. woosaa
3. slavoy
4. Krakus
5. Antoś
6. Pancernik
7. artur66
8. sergioP
9. Iron
10. Viola
11. Ventor
12. Monika Szafrańska
13. Rafał Szafrański
14. darekeb
15. Sezamek
16. Mały
17. Misiek
18. Hans
19. Juri
20. Marusia
21. Jurandofil
22. jerzy
23. brloin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziBędziemy tylko płynąć, bo nie wiem czy kąpielówki pakować?
Comment
-
-
Aj waj, jutro się zobaczymy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziA czy ktuś pomyślał o jakimś specjale piwnym typu Lech (Palony), aby pierwszoroczniaki miały co spróbować?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziMam Ż z terminem 24.11.2016r. Brać czy jeszcze za świeże?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment