Silnikowi zajebistości nie ubyło, tylko mocy. Obecnie prędkość max to 80 km/h i więcej nie będzie. Tak że jak ktoś się ma spieszyć, to niech jedzie z Fuliano.
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziSilnikowi zajebistości nie ubyło, tylko mocy. Obecnie prędkość max to 80 km/h i więcej nie będzie. Tak że jak ktoś się ma spieszyć, to niech jedzie z Fuliano.
Comment
-
-
Zlot ciągle ma szanse by zostać odwołanym Żeby Jacer miał znowu daleko, będzie w okolicach Milicza 60 miejsc rzekomo na nas czeka, szczegóły się tworzą. Nabór ruszy lada chwila- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi...będzie w okolicach Milicza
Comment
-
-
Planuję overbooking także na z-Locie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja już (prawie) kompletnie czeski jestem: tu jakieś koniki, tu jakieś karpie, a tu łóżka małżeńskie (apage, satanas, fuj!).
Zapisałem się do sergia, a potem dopiero doczytałem, że śpi sie parami . Brać lateksowy kombinezon?
Pytanie techniczne - czy te parasole Tyskiego, które są na fotach Ostoi, ostoją się do Zlotu? Jeśli tak, podejrzewam pewien scenariusz...
Generalnie, dzięki Ci, AR-Tu-di-tu (łubu-dubu...), to optymistyczny początek fikendu, taka informacja .
Comment
-
-
Można wpłacić więcej, przeznaczę na piwo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziBrać lateksowy kombinezon?
Będziemy wędzić lateksowego netoperka nad ogniskiembrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No dobra lateksowe ludki
możecie zacząć wyrażać zainteresowanie piwem jakie z Waszą własną pomocą zorganizujemy sobie na krany- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo dobra lateksowe ludki
możecie zacząć wyrażać zainteresowanie piwem jakie z Waszą własną pomocą zorganizujemy sobie na kranyZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
Comment