Przecież myśmy się już spotkali. W Olsztynku.
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
-
A ja nie pamiętam, że e-prezes był w Olsztynku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja nie pamiętam, że e-prezes był w Olsztynku.
Comment
-
-
Całkiem sporo, np. sympozjum doktorów
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziA cokolwiek to Waćpan pamiętasz- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCałkiem sporo, np. sympozjum doktorów- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja nie pamiętam, że e-prezes był w Olsztynku."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNie był bo bym pamiętał. Zgoda że Zgoda był ale prezes
I piwem częstował...Last edited by Rycho_128; 2017-04-12, 21:22.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziNa ratunek e-prezesowi
Sobota, po zwiedzaniu browaru, w oczekiwaniu na powrót do Waszety.
Nie, to nie e-prezes, przecież widziałem się z nim w lutym i całkiem inaczej wyglądał. Ten po lewej to też jakby co MarcinKa nie przypomina, a Rychu to w ogóle taki jakby pod 112 a nie 128 trzeba by dzwonić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziNa ratunek e-prezesowi
Sobota, po zwiedzaniu browaru, w oczekiwaniu na powrót do Waszety.
twarze (...) po browar.bizowemu zaciekłe, z zaciśniętymi ustami"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment