Ciekawe czy oprócz okresu przedwigilijnego każde karpie do sprzedaży odmulają. Ja nie lubię karpi, nawet na Wigilię ich nie jem. Ogólnie lubię ryby, jem je kilka razy w tygodniu, ale nie są to karpie. Te ryby robią pod siebie, zamulają dno swoimi odchodami a potem wciągają ten muł z odchodami w poszukiwaniu jedzenia. Bez odmulania śmierdzą mułem. One są popularne tylko dlatego, że są tanie. Ja się tych karpi najadłem od dzieciństwa bo wujek miał i nadal ma kilka stawów z m.in karpiami. Nie widzę nic ciekawego w tej rybie. To tylko moje subiektywne zdanie , mogę spróbować milickiego karpia, ale wydaje mi się, że są bardziej wartościowe smakowo ryby
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziCiekawe czy oprócz okresu przedwigilijnego każde karpie do sprzedaży odmulają. Ja nie lubię karpi, nawet na Wigilię ich nie jem. Ogólnie lubię ryby, jem je kilka razy w tygodniu, ale nie są to karpie. Te ryby robią pod siebie, zamulają dno swoimi odchodami a potem wciągają ten muł z odchodami w poszukiwaniu jedzenia. Bez odmulania śmierdzą mułem. One są popularne tylko dlatego, że są tanie. Ja się tych karpi najadłem od dzieciństwa bo wujek miał i nadal ma kilka stawów z m.in karpiami. Nie widzę nic ciekawego w tej rybie. To tylko moje subiektywne zdanie , mogę spróbować milickiego karpia, ale wydaje mi się, że są bardziej wartościowe smakowo ryby
Ryba TAK, KARP nie.
A co do piwa, już się wypowiedziałem. Pewne jest na pewno to, że piwa zabraknie. I co dalej?Last edited by Rycho_128; 2017-07-29, 22:01.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Przejdziemy na gorzałę...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzimożecie zacząć wyrażać zainteresowanie piwem jakie z Waszą własną pomocą zorganizujemy sobie na krany
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziOne [karpie] są popularne tylko dlatego, że są tanie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Kto nie je karpia ten donosi
coś innego.Last edited by ART; 2017-08-01, 19:57.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzimożecie zacząć wyrażać zainteresowanie piwem jakie z Waszą własną pomocą zorganizujemy sobie na kranyTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Gruzińska ბორჯომში (Borżomi) w Polsce po 8 zyli za litr. Ale ona wysokosodowa, niezdrowa w sumie, dużo jej nie można. Taniej w Polsce nie widziałem.Last edited by Rycho_128; 2017-08-03, 14:19.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Recrafta chcę i Szał Piw, a wodę to sobie ze stawów pijcieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Chcecie zwykłego lagera? Proponuję Leżaka Kociewskiego. O ile Rycho_128 zajedzie do browaru po beczkę albo dwie
We wrześniu będzie też świeża AIPA, ale wiem że najbardziej chcecie coś zwykłego, dlatego proponuję naszego lagerka.Last edited by Pendragon; 2017-08-03, 14:37.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziRecrafta chcę i Szał Piw, a wodę to sobie ze stawów pijcieW wodzie to się ryby p******ąOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziUczciwe czeskie 10° (na rano ), 11° i 12° w dużych ilościach
+jedno tmave.mb WOS
Comment
-
-
Ale my przecież na to wszystko nie mamy kasy i co dalej?Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment