Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner
Wyświetlenie odpowiedzi
2017.09.08-10 - XVI Wielki Zlot Browar.bizu - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziUczciwe czeskie 10° (na rano ), 11° i 12° w dużych ilościach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNa rano, na południe, na wieczór i na noc.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPoproszę poniżej listę frajerów, którzy oddadzą mi swoją porcję karpia (bo mulą, srają, pływają, etc.):
1.
2.
3.
4.
5...
A Recrafta też poproszę. Pod tego karpia!
1. sergioP
2.
3.
4.
5...
W karpiu dobre jest tylko to, w czym jest przyrządzony- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
A ja choć wege to karpika "z przyjemnościo" :P. Bo "rybka lubi pływać", (w piwie) .
Pancerny, listy nie robię ale jakbyś nie dał rady przeżreć frajerów to Ci pomogę w ramach skromnych możliwości Ale bez obaw, wiesz przecież że ja i Docent więcej pijemy (piwa oczywiście ) niż "zakanszamy"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziA ja choć wege to karpika "z przyjemnościo" :P. Bo "rybka lubi pływać", (w piwie) .
Pancerny, listy nie robię ale jakbyś nie dał rady przeżreć frajerów to Ci pomogę w ramach skromnych możliwości Ale bez obaw, wiesz przecież że ja i Docent więcej pijemy (piwa oczywiście ) niż "zakanszamy"
-------------------------------------------
Sikorka - ptak, który tyle pije, ile waży
Comment
-
-
Dzięki za miłe słowa odnośnie piw Warsztatu Piwowarskiego - co byście chcieli?
Ale co do reszty piw - CZESKIE LAGERY, bo po pierwsze dobre, a po drugie - tańsze dużo niż krafty, a ostatnio piw zabrakło - już drugi raz. W zeszłym roku też z tego względu, że sporo piw było po prostu niedobrych. Super wynalazki to do degustacji w domowym zaciszu się nadają, a nie na spotkania b.biz - em aj rajt or em aj rajt?
Comment
-
-
ju ar siur
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziem aj rajt or em aj rajt?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
Comment