Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA kto ją ma podjąć?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziBUG
1. - Fuliano
2. - Człowiek z WMB
3. - Agnieszka Pszeniczanka
4. Warzywo
MYŚLENICE
1. - Ahumba
2. -
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziNajlepiej organizator z NAJWAŻNIEJSZYM na bb
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA kto nim jest?
Comment
-
-
A już serio...
Rozumiem, że wielu odpowiadała opcja nad Bugiem, bo jest blisko. Mnie też! Ja mogę zapłacić więcej. Ale skoro innym nie odpowiadała ta opcja to mamy opcję awaryjną. Żadnych kolejek wąskotorowych, oczka wodnego, mordowni. Jest za to pełna integracja - idea zlotu. I bez służb mundurowych, chyba, że liczycie mnie.
Starałem się być neutralny, ale jednocześnie forsować opcję miejscową. Nie wyszło. Nie ma chętnych. Tylu chętnych! Ja jestem w stanie przyjechać w inne miejsce. I to pod Krakowem jest OK. Tyle ode mnie.
Comment
-
-
Nie wiem, czy gdziekolwiek się pojawię ale to, że Art ma gdzieś czy się spotkamy gdziekolwiek (jako b.b) zupełnie mnie zaskoczyło. Lubię, jak mi sie grafik w pracy zepnie, podjechać i ze starą gwardią piwa popić a gdzie to już zupełnie bez znaczenia.
Proszę nie myśleć, że krytykowałem opcję "nadbużanską" a jedynie zdumiało mnie śniadanie za 25 zyla.
@e-prezes, szacun za zaangażowanie i poświęcanie prywatnego czasu na spinanie tego, chyba jednak ostatniego, Zlotu."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Ja jadę obojętnie gdzie będzie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi... choć nie wykluczam, że kopsnąłbym się do któregoś nawet w małej grupie.
Browars (Limanowa) ok. 45km
Podgórz (Bielanka) ok. 42kmTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJa jadę obojętnie gdzie będzie.
Comment
-
-
W Gdyni byli jacyś niepełnosprawni i dało radę, może sąsiedztwo imprezy nie skończy się rozróbą. Wólka to by było 5 stówek z dojazdem, tak że wybieram opcję "taniość", później dopiszę się gdzie trzeba.
Comment
-
-
Pod Myślenicami byłem w tamtym roku. Powinniście być zadowoleni. Może nie jest do końca tak pięknie jak na stronie, ale na pijacką imprezę wystarczy. Dookoła fajne górki, cisza i spokój.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
BUG
1. - Fuliano
2. - Człowiek z WMB
3. - Agnieszka Pszeniczanka
MYŚLENICE
1. - Ahumba
2. - zgoda
Comment
-
-
Tomku doceniam starania, jednak i ja "po taniości" polecę jeśli mam głosować. 5 stówek i 1200 km na dojazd robi się zbyt dużo.
@Fido, - nie "mam gdzieś" - poszukiwałem chętnych na zeszłym zlocie do podjęcia działań na Zlot 2018 - mogłeś się zgłosić i poświecić tyłkiem w tym roku, a finalnie tylko E-prezes mimo domkowej scysji w Miliczu podjął się konkretniej. A co do prywatnego czasu na organizację - to ja mam niby jakiś państwowy jego przydział czy co?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment