Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP
Wyświetlenie odpowiedzi
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMoże źle się wyraziłem. To jedyna w lubelskim i jedyna która prowadzi pod sam browar. Prawie, bo część linii na terenie EDY rozebrano.
Mogę napomknąć, że po uruchomieniu po remoncie głównej linii Warszawa - Lublin planowane jest również wznowienie okazjonalnych kursów wąskotorówki ze stacji stycznej w Nałęczowie. Rozmawiałem już na temat zrobienia przejazdu na trasie Nałęczów - Karczmiska - Poniatowa z kilkugodzinnym postojem i wizytą w browarze. Wiadomo, ze chłopaki z Zakładowego to luzaki i jak mi powiedzieli nie będzie problemu. Ważne tylko by kolejka ruszyła z Nałęczowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziDokładnie, bo kolej Hrubieszowska choć niby wpisana do rejestru zabytków to obraz nędzy i rozpaczy.
Mogę napomknąć, że po uruchomieniu po remoncie głównej linii Warszawa - Lublin planowane jest również wznowienie okazjonalnych kursów wąskotorówki ze stacji stycznej w Nałęczowie. Rozmawiałem już na temat zrobienia przejazdu na trasie Nałęczów - Karczmiska - Poniatowa z kilkugodzinnym postojem i wizytą w browarze. Wiadomo, ze chłopaki z Zakładowego to luzaki i jak mi powiedzieli nie będzie problemu. Ważne tylko by kolejka ruszyła z Nałęczowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNie, żebym się czepiał, ale odnoszę wrażenie, że niektórym z kolegów umknęło miejsce, gdzie odbędzie się najbliższy zlot... .Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziNie, żebym się czepiał, ale odnoszę wrażenie, że niektórym z kolegów umknęło miejsce, gdzie odbędzie się najbliższy zlot... .
Także kończmy ten wątek w tym temacie bo rzeczywiście jeszcze się ktoś wybierze nie w tym kierunku.
Comment
-
-
Maremali dopisałem Cię do warszawskiego domku, bo nie określiłeś sam gdzie będziesz nocować. Jak coś to zmienisz sam. Wyznaczyłem też kierowników domków trochę z automatu. Samsonmiodek, jeśli do zamknięcia listy nie będzie więcej uczestników będziesz dopisany do jakiegoś niepełnego. Ja pozostawiam sobie na razie wolny wybór gdzie będę dopisany.
Comment
-
-
To nie domek warszawski, tylko poznańsko-warszawski
I sorki, że wcześniej nie zaznaczyłam, ale, jeśli się uda (cały czas zapominam zadzwonić do ośrodka, czy zrobią nam dostawkę) do domku nr 3 przetransportują się mieszkańcy domku nr 10, czyli Monika i Manthas. Wtedy może zabraknąć miejsca dla Maremaliego
Comment
-
-
Jak patrzę na zdjęcia wnętrz to jest tam dość ciasno, by coś jeszcze dostawić. 2 łóżka na górze i trzy na dole oraz stół i reszta gratów, które są w sumie potrzebne. W sytuacji, gdy zostanie jeden uczestnik solo w domku miałoby to jeszcze sens, ale na tę chwilę nic na to nie wskazuje.
Z racji, że prędzej czy później trzeba by się określić z opcją gastro, wszak jest fakultatywna (ile śniadań, ile zestawów grilowych, ile ew. obiadów), a kiełba jest tylko wspomożeniem prosiłbym pomyśleć nad tym co komu trzeba. Szkoda, że nie dało się tego zrobić w zlotowniku, ale jakoś to ogarnę. Na razie nie musicie się spieszyć z odpowiedzią, ale przemyślcie to, bo będę musiał podać ośrodkowi rozsądny czas przed przyjazdem, by się przygotowali.
Ew. istotne komentarze w tej sprawie tutaj.
A! leona jest proszony o doprecyzowanie swojego uczestnictwa.Last edited by e-prezes; 2018-07-12, 19:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJak patrzę na zdjęcia wnętrz to jest tam dość ciasno, by coś jeszcze dostawić. 2 łóżka na górze i trzy na dole oraz stół i reszta gratów, które są w sumie potrzebne. W sytuacji, gdy zostanie jeden uczestnik solo w domku miałoby to jeszcze sens, ale na tę chwilę nic na to nie wskazuje.
Z racji, że prędzej czy później trzeba by się określić z opcją gastro, wszak jest fakultatywna (ile śniadań, ile zestawów grilowych, ile ew. obiadów), a kiełba jest tylko wspomożeniem prosiłbym pomyśleć nad tym co komu trzeba. Szkoda, że nie dało się tego zrobić w zlotowniku, ale jakoś to ogarnę. Na razie nie musicie się spieszyć z odpowiedzią, ale przemyślcie to, bo będę musiał podać ośrodkowi rozsądny czas przed przyjazdem, by się przygotowali.
Ew. istotne komentarze w tej sprawie tutaj.
A! leona jest proszony o doprecyzowanie swojego uczestnictwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka Wyświetlenie odpowiedziTo nie domek warszawski, tylko poznańsko-warszawski
I sorki, że wcześniej nie zaznaczyłam, ale, jeśli się uda (cały czas zapominam zadzwonić do ośrodka, czy zrobią nam dostawkę) do domku nr 3 przetransportują się mieszkańcy domku nr 10, czyli Monika i Manthas. Wtedy może zabraknąć miejsca dla MaremaliegoKraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
Comment