Co myślicie o nw. ośrodku wypoczynkowym, który dodatkowo oferuje "możliwość zorganizowania transportu na korzystnych warunkach", i co ważne jest bliżej Jagiełły lub Piwnego Podziemia niż dotychczas rozważane opcje noclegowe.
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
No to obdzwoniłem. 100 zł pokój dwuosobowy, 140 zł trzyosobowy, domki 4 os. 190 zł za dobę. Jest zadaszenie, a ognisko można zorganizować samemu wedle uznania. Koszt transportu to 800-1000 zł jak jednym kursem 57 lub 60 osób..
Comment
-
-
Jeśli nie ma chętnych na zwiedzanie browaru to zamiast pojazdu, który miewa problemy z cofaniem może chociaż zamówić małego busika dla chętnych podtrzymania tej pradawnej zlotowej tradycji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziJeśli nie ma chętnych na zwiedzanie browaru to zamiast pojazdu, który miewa problemy z cofaniem może chociaż zamówić małego busika dla chętnych podtrzymania tej pradawnej zlotowej tradycji.
Comment
-
-
Trzeba iść z duchem czasu.
Comment
-
-
Moi mili, przypominam o wakacie na stanowisku głównodowodzącego zlotem. Ja nie pociągnę tematu z powodów już wymienianych wyżej. Nie czekajcie na moją aprobatę rzucanych pomysłów, wyłońcie kogoś kto to ogarnie od a do z i to zrobi, ja się dostosuję jeśli tylko będzie nas stać na udział w imprezie
Poniekąd rozumiem dlaczego nikomu się nie chce tego podjąć, niestety nie mam póki co planu awaryjnego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Skoro większości odpowiada opcja "nad Bugiem" to zajmę się tym.
Na tę chwilę są wyszczególnione koszty noclegu i żarełka, czyli 100 zł za nocleg dwie doby oraz 75 zł ognisko i 25 zł za śniadanie (stół szwedzki). Koszt transportu i piwa do tego dojdzie, czyli jakieś 100-130 zł. Ale to potwierdzę jak się dowiem konkretnie. Do końca lipca wpłata zaliczki.
Menu na ognisko:- kiełbaski na patyk
- kociołek myśliwski z ogórkiem małosolnym
- bigos myśliwski ,
- golonka po bawarsku
- kiszka ziemniaczana
- deska serów
- deska wędlin wiejskich
- smalec z ogórkiem
- surówka wielowarzywna
- dodatki keczup, musztarda
- pieczywo
- kawa, herbata
oraz drzewo na ognisko.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzija się dostosuję jeśli tylko będzie nas stać na udział w imprezie
1. Koszulki za dodatkową opłatą, a nie w opcji "biorę w cenie" Wiem, fajowa pamiątka, ale chyba bardziej zależy nam na spotkaniu;
2. Menu grillowe, za zgodą ośrodka (szczególnie, że to po sezonie), myślę, że dałoby się okroić - wszak to nie wesele, tace tego i owego (tj. serów i mięsiw), myślę, że można by było usunąć (ew. udostępnić za dodatkową opłatą). Osobiście, kociołka z golonką i jeszcze do tego kiełbachą popijając piwem w siebie nie wepchnę, a Ci co są w stanie, z reguły własny prowiant ze sobą mają (i z reguły lepszy niż ten proponowany przez ośrodek). A, i na śniadanie nie wszyscy wstaną.
3, Myślę, że można jeszcze zjechać z kosztów, skoro większość nie przejawia chęci wyjazdu do browaru albo dopiero nad ranem kładzie się lulu: "koszt dojazdu dla osób chętnych za dodatkową opłatą w kwocie..." lub w razie zbyt małej ilości chętnych zrezygnować z tej opcji.
Więcej oszczędności na tą chwilę nie wymyślę, ale na pewno dałyby się znaleźć, przynajmniej tak mi się wydaje...
Comment
-
Comment