Udało się zbić cenę o 10 zł (w menu bez półmiska serów i wędlin).
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziUdało się zbić cenę o 10 zł (w menu bez półmiska serów i wędlin).Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Biorąc pod uwagę, że wolą kilku osób nie przeforsuję propozycji zlotu nad Bugiem została stworzona awaryjna lokalizacja:
Ośrodek Szkoleniowo – Wypoczynkowy Pod Kamiennikiem Poręba k/Myślenic
Koszt osobodoby w domkach 35 zł
Koszt wiaty z drewnem na 2 dni 300 zł
Fakultatywnie:
Zestaw grillowy na ognisku 25 zł
Śniadanie 15 zł
Obiad 20 zł
Praktycznie cały ośrodek dla nas, w lesie. Popołudniem w stołówce tylko jakaś impreza zamknięta. Stoły i ławy mają być zapewnione.
Jeśli chodzi o zwiedzanie jako propozycja (!) Browar Lubicz za 30 zł z poczęstunkiem.
Mamy tydzień na podjęcie decyzji odnośnie ośrodka.Last edited by e-prezes; 2018-06-26, 15:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMy mamy wiatę, domki a w stołówce w ośrodku po południu jest event dla krawaciarzy. Przeszkadza Ci?
Tak czy siak za Bugiem byłem.
Comment
-
-
Ja też, ale słyszałem głosy także poza b.biz, że za drogo. Tu da się zmieścić w 250 zł/os + dojazd. Sorry, innej opcji nie będzie!
Ja w Szczyrzycu byłem w obu browarkach w zeszłym roku, a reszta jest dość daleko, choć nie wykluczam, że kopsnąłbym się do któregoś nawet w małej grupie.
Comment
-
-
Dobra, bo koniec roku nas zastanie i dalej będziemy bić pianę Trzeba wreszcie po męsku podjąć decyzję gdzie odwołujemy zlot lub nie Proponuję aby do piątku podjąć decyzję i dopisywać się do listy, aby Tomek wiedział czy i gdzie dalej działać
Tak na mój emerycki łeb to wychodzi, że Bug to koszt co najmniej 300-350 osobopobytu
Do Myślenic można się kopnąć już za około 2 setek. Oczywiście różne są atrakcje za tę cenę.
Można się wpisać i tu i tu
BUG
1. -
2. -
MYŚLENICE
1. - Ahumba
2. -Last edited by Ahumba; 2018-06-26, 19:45.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment