No nie wierzę, że jest maj a informacji o odwołaniu zlotu jeszcze nie ma.
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Tagi: brak
-
-
Wszystko w pi...du"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo ja się piszę na listę rezerwową. Domek z samymi marudami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzii żeby był przynajmniej za jednym lasem i jeziorkiem od głównego obozu
Comment
-
-
Oj! Widzę,że zaczyna was nosić.
Mnie też
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNo nie wierzę, że jest maj a informacji o odwołaniu zlotu jeszcze nie ma.
Termin ogłoszenia odwołania Zlotu to zwykle początek lipca.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzii żeby był przynajmniej za jednym lasem i jeziorkiem od głównego obozu- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA! Zapomniałbym... Okno z widokiem na jezioro, ofkors .
OfkorsLast edited by sergioP; 2018-05-06, 17:33.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Wiem gdzie będzie odwołany zlot. Nie będę miał daleko tym razem. Chyba że oczywiście odwołany zlot będzie gdzie indziej, czego nie można wykluczyć.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziWiem gdzie będzie odwołany zlot. Nie będę miał daleko tym razem. Chyba że oczywiście odwołany zlot będzie gdzie indziej, czego nie można wykluczyć.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziWiem gdzie będzie odwołany zlot. Nie będę miał daleko tym razem. Chyba że oczywiście odwołany zlot będzie gdzie indziej, czego nie można wykluczyć.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziTak jakbyś na wszystkich Zlotach nic innego nie robił, tylko siedział w domku i gapił się przez łindoł
Ofkors
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziOkno z widokiem na jezioro jest idealne, aby... zrobić siku. Do jeziora, jak da radę... Po piwach zdarza mi się robić siku. Nawet do jeziora .- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
Dzień dobry panu.
Comment
-
Comment