Tak jak napisałem ART-owi nie mogę się w tej chwili zająć organizacją tej imprezy. Mam coś bardziej dla mnie istotnego na głowie. Niemniej znalazłem dwa ośrodki Wodzirej i Forest, które pomieszczą taką grupę. Jeden z nich był cały wolny jak ponad tydzień temu pytałem. Jest opcja jeszcze okolic Hajnówki (jest wąskotorówka), ale nie zdążyłem zbadać jakie są tam ośrodki.
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że podobnie jak Pancernik zrobiliśmy to wszyscy. Także przejrzeliśmy galerię i zdaliśmy sobie sprawę, że ważniejsza od rakiety tenisowej jest toaleta. Jest to impreza piwna i naturalnym jest, że często chodzi się do toalety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi... Starość to nie wiek, to stan umysłu - pamiętajcie o tym- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
No to jak - naprawdę nikt nie chce świecić tyłkiem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziToaleta w pokoju czy domku to powinien być standard. Nie wybierajmy innych opcji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziW dupach się szanownym poprzewracało
Ja tam pamiętam zloty w ośrodkach ze wspólnymi kiblami/prysznicami i jakoś nikt nieszczęśliwy nie był. Starość to nie wiek, to stan umysłu - pamiętajcie o tymLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziW dupach się szanownym poprzewracało
Ja tam pamiętam zloty w ośrodkach ze wspólnymi kiblami/prysznicami i jakoś nikt nieszczęśliwy nie był. Starość to nie wiek, to stan umysłu - pamiętajcie o tymLast edited by dadek; 2018-05-29, 00:42.
Comment
-
-
Pitu, pitu...
My tu będziemy się licytować, komu potrzebne jacuzzi, a komu wystarczy sadzawka, kto się mył w jeziorze, kto w rzece, kto w ogóle nie potrzebuje się myć,
a komu, w zupełności, do umycia zębów wystarczy trochę wody z kałuży, w której ktoś przed chwilą umył nogi...
Czy warunki socjalne na Zlocie będą luksusowe, czy spartańskie, to przede wszystkim potrzebny jest sam ZLOT ,
a jak na razie wszystko wskazuje na to, że to może być pierwszy, naprawdę odwołany
Artur pyta i po ok 40 postach nie ma odzewu.
Chyba, że się tylko z nami droczy- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Oczywiście jestem za, jak sądzę ktoś miałby Ci pomóc, więc temat dalej jest otwarty - zgłaszajcie się tłumnie.
Ja ze swojej strony nie chcę w tym roku przejmować odpowiedzialności za grupę, ośrodek, autobus itp. niby wszystko organizujemy sobie jako imprezę prywatną, ale jak przychodzi co do czego to wszystko spada na mnie i Gosię a ja muszę chwilę od tego odpocząć i mogę pomóc incognito w sprawach które nie są specjalnie widoczne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAkurat mam niespodziewany dzień wolny jutro, więc mogę obdzownić opcję lubelską. Skontaktować się z browarem i jak uzyskam wstępne akceptacje to mogę przejąć część organizacji.
Czy za mały?Last edited by fuliano; 2018-05-30, 10:03.
Comment
-
Comment