Już się tam nie licytujcie. Mam info na PW, w ciągu dnia sklecę info i będzie można się przeklikiwać.
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPewnie nie będzie mi się chciało iść na Lubomira, ale myślałem o wyskoku na sobotni obiad na Kudłacze. To schronisko naprawdę takie kulawe? Pytam, bo nigdy tam nie byłem...
Aha, no i jadę. Gdzieś tam, dalej jeszcze niż Pcim .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziByleby to jedzenie i picie było zamówione na miejscu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziPewnie nie będzie mi się chciało iść na Lubomira, ale myślałem o wyskoku na sobotni obiad na Kudłacze. To schronisko naprawdę takie kulawe? Pytam, bo nigdy tam nie byłem...
Aha, no i jadę. Gdzieś tam, dalej jeszcze niż Pcim .
Byłem tam raz. Jedzenia nie zamawiałem, ale dwa pozostałe punkty się zgadzają. Poczytaj sobie opinie np. na guglu.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
A tak na przyszłość. W woj. lubelskim istnieje jedyna kolej wąskotorowa (Nadwiślańska Kolej Wąskotorowa), która jest użytkowana i wyjątkowo (nie zawsze) jej trasa biegnie do samej Poniatowej. Nie muszę mówić co jest w Poniatowej. A jeśli ktoś jeszcze lubi ryby to w okolicach Trzebieszy/Woli Rudzkiej są ogromne stawy rybne. Lubelskie da się lubić!Last edited by e-prezes; 2018-07-03, 15:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA tak na przyszłość. W woj. lubelskim istnieje jedyna kolej wąskotorowa (Nadwiślańska Kolej Wąskotorowa), która jest użytkowana i wyjątkowo (nie zawsze) jej trasa biegnie do samej Poniatowej. Nie muszę mówić co jest w Poniatowej. A jeśli ktoś jeszcze lubi ryby to w okolicach Trzebieszy/Woli Rudzkiej są ogromne stawy rybne. Lubelskie da się lubić!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziI dopiero teraz reklamę tą dajesz, jak już przegłosowali??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziJa marudzę? Była super miejscówka ale...zaczeli marudzić Ci co by im było za daleko i zmieniono żeby Wam było blisko. To przez marudy narzekające została zmieniona miejscówka.Nad Bugiem bym nie marudził. A co do wolnych dni to nie jeden z conajmmniej 3 trzeba eziąć żeby miało sens jechać przy pochłaniającym cały dzień dojezdzie bo tyle potrwa z Warszawy z kilkoma przesiadkami o ile w ogóle da się tam dojechać.
Comment
-
-
Narzekanie na dojazd jest zrozumiałe, ale chętnych do pokazania swojego kawałka Polski nie było. Teraz gdy nie trzyma nas związek z browarem każdy może się wykazać. Jest cały rok na to i liczę, że najwięksi maruderzy przynajmniej zriserczują temat do przyszłego zlotu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziNo maruda niemiłosierna z Ciebie. Nad ten swój Bug byś na pewno dłużej jechał. A tu masz do Krakowa 3 godziny pociągiem i 40 minut busem! To jest cały dzień na dojazd. Popatrzyłeś na mapę gdzie to czy tylko globus Polski masz w domu?
Oczywiście zawsze jest jakaś opcja samochodowa ale mocno niepewna biorąc pod uwagę kiedy muszę jechać i wracać.
Comment
-
-
Chopy, każdy autobus, który jeździ do Zakopca zatrzymuje się w Myślenicach. W sezonie to jeden na pół godziny.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warzywo Wyświetlenie odpowiedziA z Myślenic? I czy te busy do Myślenic jeżdżą tak około godziny 22.00 i w niedzielę?Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJakby co już serwuję rozkład jazdy busów. Da się dojechać z Myślenic do samej Poręby, więc z samodzielnym dotarciem nie powinno być problemu.
Comment
-
Comment