Pytanie czy jest on w pobliżu tamtych?
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPytanie czy jest on w pobliżu tamtych?
Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAle przez weekend namieszaliście Oficjalnie domek nr 4 jest "Namieszany"Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Wpisujcie proszę swoje sugestie piwne - jakie piwa powinny pojawić się na zlotowym kranie/kranach. Na pewno będzie parę pozycji z Podgórza, reszta - kwestia otwarta póki co- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBo nie przeklikałeś do końca.
Daję znać, że tylko 33 osoby przeklikały się do celu natomiast na liście domkowej widziałem ponad 50 osób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa bym chciał jakiegoś RIS-a, barley wine lub portera do ciumkania. Żadnych kwasów!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa chyba też nie dokończyłem, bo żadnego maila nie mam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziOd biedy nawet mogę przelać z jednego na drugie Pytałem, bo mam wrażenie, że przechodziłem proces zakupu, ale nic na poczcie nie znalazłem. Sam wspomniałeś, że sporo jeszcze nie "przeklikało".Last edited by ART; 2018-07-18, 21:00.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWpisujcie proszę swoje sugestie piwne - jakie piwa powinny pojawić się na zlotowym kranie/kranach. Na pewno będzie parę pozycji z Podgórza, reszta - kwestia otwarta póki co
Comment
-
Comment