XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedzi
Pierwszy i drugi Zlot też były bezkoszulkoweWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dwa pierwsze Zloty odbyły się przed narodzinami nowej, świeckiej, koszulkowej tradycji więc nie można ich traktować w kontekście bezkoszulkowości na równi z tym, na którym po 14 latach, 14 Zlotach i 14 koszulkach, koszulki nie będzie- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziBłąd!!!
Pierwszy i drugi Zlot też były bezkoszulkowe
Czyli drugi od końca i ostatni też bezkoszulkowe? No i to by sie zgadzało."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
A kto powiedział, że będzie w przyszłym roku zlot? Albo, że będzie ostatni? Jak na razie dało się zebrać pięćdziesiąt kilka osób i nie jest to najmniej liczny zlot.
Jeszcze ten się nie zakończył, ani nawet nie zaczął, a tu już podsumowania.
Zwykle ogarniał to wszystko ART. Ja również jestem noga z grafiki i logosik bialskiej giełdy też nie ja robiłem. Więc tym się nie zajmę. Złożyłem zapytanie w firmie projektowej, bo cały czas liczę, że będzie koszulka, choć do niczego mi nie potrzebna. Na razie bez odzewu, choć poprzedni mój projekt wycenili.
Comment
-
-
No wiesz, zawsze to ogarniał Art, ze zrozumiałych powodów, teraz Ty ale lista chętnych krótka. Dla mnie koszulka b.bizowa albo Zlotowa to podstawa bo chodzę, latem, głównie w T-szertach a nie mam innych tematycznych niż te wymienione i nie czuję się związany, nie identyfikuję się, w zasadzie, z niczym innym niż b.biz. Jakby sie skończyły kiedyś, to miałbym problem że tak powiem moralno-odzieżowy"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNo wiesz, zawsze to ogarniał Art, ze zrozumiałych powodów, teraz Ty (...)
Comment
-
-
Po Zlocie Betonu Browar.biz wybieramy się ze Slavoyem na Babią Górę - plan wstępny: poniedziałek 10 września dotarcie do Schroniska Markowe Szczawiny, nocleg, 11 września w zależności od pozlotowej kondycji ;-) Babia Góra Szlakiem Akademików lub mniej wymagająca wycieczka, a 12 września Babia - ale stawiam na Babią 11 września - może ktoś chętny, żeby dołączyć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA gdzie to jest napisane? bo z tego co pamiętam w faktach jest, że każdy ogarnia to we własnym zakresie. Moja inicjatywa była czysto spotaniczna i hipotetyczna, bo jakby okazało się, że koszt koszulki wyjdzie x (gdzie x jest kwotą zbyt dużą) to i tak byłaby lipa. W sumie nadal jest lipa, bo nawet nie ma motywu, loga, chętnego grafika, by to ruszyć dalej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziJa prosto z tej betoniarni ruszam w Tatry.
W planach Szpiglasowy Wierch, Wrota Chałubińskiego, Mięguszowiecka Przełęcz pod Chłopkiem no i znowu Rysy .Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Szanowni,
życie jest powieścią idioty, dlatego będę w stanie (mam nadzieję) dotrzeć do Was na zlotowe, sobotnie, śniadanie .
Mam w związku z tym prośbę do zlotowiczów - zaopiekujcie się moim prowiantem tak, żeby coś mi na drugą część zlotu zostało.
Ściskam, Pancernik
Comment
-
Comment