Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Wyświetlenie odpowiedzi
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Już dotarłem ze zlotu, więc jako współorganizator chcę wyrazić podziękowania dla Dorana za ogarnięcie wielu spraw, które nie mógłbym załatwić sam. Arturowi za pomoc w organizacji bufetu, wszystkim, którzy załatwili piwa lub przywieźli je na zlot oraz całej reszcie za niepowtarzalną atmosferę, bez której nie byłoby zlotu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJuż dotarłem ze zlotu, więc jako współorganizator chcę wyrazić podziękowania dla Dorana za ogarnięcie wielu spraw, które nie mógłbym załatwić sam. Arturowi za pomoc w organizacji bufetu, wszystkim, którzy załatwili piwa lub przywieźli je na zlot oraz całej reszcie za niepowtarzalną atmosferę, bez której nie byłoby zlotu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJuż dotarłem ze zlotu, więc jako współorganizator chcę wyrazić podziękowania dla Dorana za ogarnięcie wielu spraw, które nie mógłbym załatwić sam. Arturowi za pomoc w organizacji bufetu, wszystkim, którzy załatwili piwa lub przywieźli je na zlot oraz całej reszcie za niepowtarzalną atmosferę, bez której nie byłoby zlotu.Kraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Przyjemnością było uczestniczenie w Zlocie, w przygotowaniu którego Wasza współpraca była przyjemnością- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziPrzyjemnością było uczestniczenie w Zlocie, w przygotowaniu którego Wasza współpraca była przyjemnością
Chociaż muszę się zastanowić nad kolejnymi uczestniczeniami w odwołanych zlotach, bo uświadomiono mi, że swoją osobą zawyżam średnią wieku uczestnikówWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Miło było zobaczyć Wasze "zdradzieckie mordy", dzięki za wspólne zlotowanie, szacun za organizację pobytu i wycieczkę do browaru. No i podziękowania za podwózkę. Do następnego zlotu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziMiło było zobaczyć Wasze "zdradzieckie mordy", dzięki za wspólne zlotowanie, szacun za organizację pobytu i wycieczkę do browaru. No i podziękowania za podwózkę. Do następnego zlotu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziByła woda chmielowa dla prawdziwych abstynentów- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziJak tam noga? Rozchodzona czy jednak postanowiłeś w tym roku zastąpić nasze 3 łamagi: Zythka, VanPurza i Warzywo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziNikt nie chce uwierzyć, że to na trzeźwo się stało nawet moja współmałżonka.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment