Tu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
2018.09.07-09 - XVII Wielki Zlot Browar.bizu [Poręba k. Myślenic] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
2018.09.07-09 - XVII Wielki Zlot Browar.bizu [Poręba k. Myślenic] - giełda dojazdowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
-
-
W przyszłym tygodniu będę w Myślenicach to rzucę okiem na rozkłady jazdy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur66 Wyświetlenie odpowiedzimyślałem żeby zadzwonić do urzędu gminy myślenice albo do ośrodka i zapytać się o transport do PorębyKraków ul. Józefa 6/1U
Comment
-
-
Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy. Więc niniejszym zaczynam informując, że z Gdańska jadę sam jednocześnie oczekując współchętnych do wspólnego podróżowania. Jeżeli znajdę kogoś z Was z wolnym miejscem i nieczującego jakiejś szczególnej niechęci do mojej skromnej osoby, to chętnie skorzystam z podwózki (dołożę się do paliwa), mogę dosiąść gdziekolwiek bądź na trasie: Toruń, Warszawa, Kraków... Muszę jedynie wcześniej wiedzieć, żeby sensownie wszystko zaplanować. Jechać chcę w piątek (rano) a wracać w poniedziałek.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNa każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy. Więc niniejszym zaczynam informując, że z Gdańska jadę sam jednocześnie oczekując współchętnych do wspólnego podróżowania. Jeżeli znajdę kogoś z Was z wolnym miejscem i nieczującego jakiejś szczególnej niechęci do mojej skromnej osoby, to chętnie skorzystam z podwózki (dołożę się do paliwa), mogę dosiąść gdziekolwiek bądź na trasie: Toruń, Warszawa, Kraków... Muszę jedynie wcześniej wiedzieć, żeby sensownie wszystko zaplanować. Jechać chcę w piątek (rano) a wracać w poniedziałek.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
To już postanowione. Jadę 7 września rano pociągiem do Krakowa, co później się okaże. Może mnie ktoś zgarnie w drodze na miejsce docelowe? W Krakowie będę przed 13. W związku z tym opcje transportowe w związku z piwem odpadają, niestety. Tak wyszło.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Jakieś miejsca z Opola w adminowozie zapewne będą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZastanawiam się nad dojazdem rowerem i wtedy was nie zabiorę. Ale jakby ta opcja odpadła to najbliżej mda (kryptonim dworca) mamy Non Irona
Jeśli pogoda dopisze i znajdę sposób żeby klamoty same dojechały to jadę rowerem.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment