Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Wyświetlenie odpowiedzi
2018.09.07-09 - XVII Wielki Zlot Browar.bizu [Poręba k. Myślenic] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziA ja nieeee
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWłaściwie... ...dlaczego?
Na pedalską imprezę, tylko pedałując.
Wystartowałem przedwczoraj- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
I pewnie jeszcze pedał (rowerowy) motywem koszulki zlotowej????To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedzi...motywem koszulki zlotowej????
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziKtoś jedzie z Warszawy lub bliskich okolic własnym transportem?
Comment
-
-
Niestety nasz bagażnik jest pojemny ale mało gabarytowy. Poza tym będziemy po zlocie jeszcze gdzieś jechać, więc rzeczy bedzie więcej - nie dam rady...
Może Fujaro tfu Fuliano by ogarnął?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
ok, miałem inaczej to robić, ale jak się emes nie odzywa to biorę auto i ja jadę.
Warzywo miejsce masz zablokowane.
Jak jeszcze ktoś chętny to zapraszam. Z emesem jest nas trzech już.
Prezesie jak z beczką, bo jakby co to wchodzę w temat. Dzisiaj Art dzwonił chyba w tym samym temacie. Art daj znać czy coś załatwiłeś, mogę ją zabrać.
Trasa przejazdu : Wawa - zlot - WawaLast edited by fuliano; 2018-09-04, 20:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziok, miałem inaczej to robić, ale jak się emes nie odzywa to biorę auto i ja jadę.
Warzywo miejsce masz zablokowane.
Jak jeszcze ktoś chętny to zapraszam. Z emesem jest nas trzech już.
Prezesie jak z beczką, bo jakby co to wchodzę w temat. Dzisiaj Art dzwonił chyba w tym samym temacie. Art daj znać czy coś załatwiłeś, mogę ją zabrać.
Trasa przejazdu : Wawa - zlot - Wawa
Comment
-
Comment