Z racji, że i tak jakoś trzeba ogarnąć kwestię żywieniową to tutaj proszę o zgłoszenia indywidualne lub zbiorowe w formacie: [ksywka] [śniadanie sobota TAK/NIE, śniadanie TAK/NIE niedziela, zestaw grillowy sobota TAK/NIE] [już zgłoszone do ośrodka TAK/NIE] lub w innym zrozumiałym formacie. Listę zamknę na dwa tygodnie przed zlotem i przekażę do ośrodka. Potem będzie można tylko indywidualnie zgłaszać opcje żywieniowe. Brak wypowiedzi/zgłoszenia tutaj będę traktował jako decyzję indywidualną lub brak tej opcji.
2018.09.07-09 - XVII Wielki Zlot Browar.biz - [Poręba k. Myślenic] - Lista żywieniowa
Collapse
X
-
Ahumba
śniadanie sobota - TAK
śniadanie niedziela - TAK
zestaw grillowy - NIE
--------------------------------
Na razie nikomu nic nie zgłaszałem.
Chętnie skorzystam też z sobotniego obiadu jeśli czas pozwoliLast edited by Ahumba; 2018-08-02, 14:37.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Odp: Zlot 2018
Szkoda chyba czasu na tą biurokrację, niech każdy sobie na miejscu zamawia to co chce i gdzie chce. Ja nic nie zamawiam, a jestem pewien że jakoś sobie poradzę i że będę jadł śniadanie, obiad i kolację, niekoniecznie w ośrodku.
Comment
-
-
Rycho_128
Sobota śniadanie TAK
Niedziela śniadanie TAK
Zestaw grillowy TAK
Zgłaszane NIEGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
MarcinKa
Sobota śniadanie TAK
Niedziela śniadanie TAK
Zestaw grillowy TAK
Zgłaszane NIETo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
maremali
Sobota śniadanie TAK
Niedziela śniadanie TAK
Zestaw grillowy TAK
Zgłaszane NIE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziSzkoda chyba czasu na tą biurokrację, niech każdy sobie na miejscu zamawia to co chce i gdzie chce. Ja nic nie zamawiam, a jestem pewien że jakoś sobie poradzę i że będę jadł śniadanie, obiad i kolację, niekoniecznie w ośrodku.
Comment
-
-
Nie jest to moja inicjatywa tylko sugestia ośrodka, by z racji rezerwacji tylko dla nas ośrodka nie byli postawieni przed faktem, że nie mają z czego zrobić posiłków lub za dużo im zostanie. Mnie to też dynda jak niektórym, ale z grzeczności chciałem to i owo zabezpieczyć.
Za dwa dni jak wrócę z urlopu prześle listę do ośrodka.Last edited by e-prezes; 2018-08-23, 14:07.
Comment
-
Comment