Wraz z hotelem (ten sam właściciel) to miejscowy kurwidołek. Jak chcesz to możesz negocjować. Ja mam jej dość.
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Nie no jeżeli nie da się dogada z właścicielką to nie ma co. Czytając opinie w necie ludzie narzekają tylko na jakość domków (a to nam akurat nie powinno przeszkadzać), natomiast piszą, że miejsce piękne, jest basen i boisko duże do piłki więc na tym się oparłem.
Comment
-
-
-
Postanowione, że w 2019 na wschodzie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Puławską opcję miał obadać Fuliano, a z podlaską liczyłem, że ktoś stamtąd objedzie te lokalizacje. Bo to co mam to jest z netu/po telefonie
No i druga ważna kwestia czy zlot będzie i czy w sugerowanych przeze mnie lokalizacjach? No bo jak nie to nie ma sprawy.
PS.
Co roku jest ten sam problem. Każdy chciałby przyjechać, ale chętnych do organizacji nie ma.Last edited by e-prezes; 2019-05-24, 20:49.
Comment
-
-
Jako że ne widać specjalnie aktywizacji na zaczepki e-prezesa, więc ściana wschodnia znowu upada. Warzywo - masz pierwszy post z listą rzeczy do ogarnięcia. Co roku jet praktycznie to samo. Teraz możesz ewentualnie ogarnąć jakieś występy dzieci niepełnosprawnych na sobotni poranek (przepraszam dzieci z Milicza za ten niski żart).
To co proponuję, to Nysa i okolice. Wsparcie browaru jest. Ośrodek się sprawdza.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...) ściana wschodnia znowu upada.
Comment
-
Comment