Wraz z hotelem (ten sam właściciel) to miejscowy kurwidołek. Jak chcesz to możesz negocjować. Ja mam jej dość.
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Nie no jeżeli nie da się dogada z właścicielką to nie ma co. Czytając opinie w necie ludzie narzekają tylko na jakość domków (a to nam akurat nie powinno przeszkadzać), natomiast piszą, że miejsce piękne, jest basen i boisko duże do piłki więc na tym się oparłem.
Comment
-
-
-
Postanowione, że w 2019 na wschodzie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Puławską opcję miał obadać Fuliano, a z podlaską liczyłem, że ktoś stamtąd objedzie te lokalizacje. Bo to co mam to jest z netu/po telefonie
No i druga ważna kwestia czy zlot będzie i czy w sugerowanych przeze mnie lokalizacjach? No bo jak nie to nie ma sprawy.
PS.
Co roku jest ten sam problem. Każdy chciałby przyjechać, ale chętnych do organizacji nie ma.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2019-05-24, 20:49.
Comment
-
-
Jako że ne widać specjalnie aktywizacji na zaczepki e-prezesa, więc ściana wschodnia znowu upada. Warzywo - masz pierwszy post z listą rzeczy do ogarnięcia. Co roku jet praktycznie to samo. Teraz możesz ewentualnie ogarnąć jakieś występy dzieci niepełnosprawnych na sobotni poranek (przepraszam dzieci z Milicza za ten niski żart).
To co proponuję, to Nysa i okolice. Wsparcie browaru jest. Ośrodek się sprawdza.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi(...) ściana wschodnia znowu upada.
Comment
-
Comment