Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Eh ta dzisiejsza mlodziez - zgaduja sie na ochlejmordyzm, a dramatyzuja, gdzie kto sie spac polozy... W akademiku nie mieszkali? Przeca to juz Kazik spiewal, ze w akademykach najlepiej sie pije
Bawcie sie dobrze, moze i mi kiedys bedzie dane sie dolaczycCzy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPytanko mam - czy jest w ogóle możliwość wkręcić jeszcze jedną osobę? Znaną niektórym osobę- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziEh ta dzisiejsza mlodziez - zgaduja sie na ochlejmordyzm, a dramatyzuja, gdzie kto sie spac polozy... W akademiku nie mieszkali? Przeca to juz Kazik spiewal, ze w akademykach najlepiej sie pije
Bawcie sie dobrze, moze i mi kiedys bedzie dane sie dolaczyc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSzczerze pisząc, miałem na myśli (pod kątem złożenia steranej Polaków rozmowami głowy) głównie własne oczekiwania, poniekąd z PESELa wynikające...Pięknie, przyznaję, przecież pesel, pekaesy, peweksy, pumeksy, powinowate przeszłości, przypisane poprzednim pokoleniom, potrzebują prywatnego powstania, przesilenia, potwierdzenia praw posiadania. Pożądanie potęguje po prostu przemyślny plan. Pysznie, perwersyjnie. Pietyzm pragnienia! Punkty przyznane panie Pancerniku. Proszę poznać Paulinę, Patrycję, Pamelę, Pelagię, Polę, Paulę, Pisunię, Puszeczka... Pieprzyć pseudonim! Po prostu poznać. Prywatna porada - pocałować przedtem. Powinno podziałać. Potem proponuję ponownie
))
Piwo.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziP...lisz
Przykro przyjacielu, przestałem palić przed pięcioma... Poczekaj, poczekaj... przy pewnym przeinterpretowaniu powyższego przyznaję, p.....lę. PasjamiOstatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2019-08-18, 18:04.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Czy nie moecie przenieść się z tym p...leniem do tematu plotkarskiego. Później jeden z drugim będzie szukał ważnych informacji i utonie w tym p....nikuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziJak ktoś jest chętny to może wskoczyć na "moje" miejsce.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2019-08-24, 14:03.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTymaczasowo zaklepane dla osoby z ekipy zarzadzanej przez darkaeb. Dajcie znać czy się dogadaliście.
Dzięki za info.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPo wycofaniu się Doranów sprawa się komplikuje. Jedzie ktoś przez/z Kraków/owa?W takim bądź razie będzie na kolejny zlot. Niekoniecznie ta sama. Chodzi mi o to, że BSK ma zwrotne petainery i ktoś musi je zwrócić. Dlatego pytałem.
Comment
-