Jeśli to kwestia tylko zwrotu, to mogę pustego odesłać po zlocie.
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTymaczasowo zaklepane dla osoby z ekipy zarzadzanej przez darkaeb. Dajcie znać czy się dogadaliście.
Lista zakwaterowania uaktualniona.
Comment
-
-
Mam nadzieję, że jakaś wiata czy cuś tam będzie, bo w sobotę ma cały dzień padać deszcz - powtórka z Siewierza się szykuje :-D
Comment
-
-
Ciemno, zimno i mokro i zuo :-)
Interia mówi, że całą sobotę pada, a Meteo, że nie w sobotę, tylko w niedzielę. Czyli trzymajmy się wersji Meteo :-D Acha, temp. poniżej 15 stopni i pochmurno. Będzie się dobrze piło - przecież to właśnie pogoda barowa, najlepsza
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziDwa mecze, jeszcze jutro siatka. Biorę głośniczek jakby co.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziNo!
Trzask-prask i już jestem w domku
Jak się ogarnę to skrobnę cośZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Ostatni raz byłem na zlocie. Największe pijaki w Polsce, a ja wracałem z pełną beczką piwa.
Comment
-
Comment