A pamietasz chociaz, skad ja masz?
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Oczywiście, sam ją przywiozłem.
Wysłane z mojego motorola one power przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Jeśli ktoś zainteresowany jest zdjęciami ze zlotu, to proszę o informacją na PW, prześlę linka.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Wzgardziliście moim wędzonym stoutem we wrześniu i tyle wam powiem, że możecie sobie tera w brodę pluć, bo jest to petarda. Zajebiste piweczko, wasze zdarowie.
Comment
-
-
Zlotowe sam pijesz , przecie o tej porze Mini Zloty bywał ogłaszane"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziWzgardziliście moim wędzonym stoutem we wrześniu i tyle wam powiem, że możecie sobie tera w brodę pluć, bo jest to petarda. Zajebiste piweczko, wasze zdarowie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Artur, a może dej mu banana za takie numery bo jak to tak można takie kalumnie rzucać na kwiat betonu.biz!!!!!!!"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Kwiat betonu to jest bardzo dobre określenie. Pszeczkolaki a nie pijaki. Dwa dni stało i szła multiwitamina a nie normalne piwo.
Już nie wspomnę że normalnego piwa nie było i musiałem sześciopak Zubra odpalić.
No ale pani Maria się wymiksowała z biznesu i w tym roku może być mniej tych mętnych soczków multiwitaminowych oraz stoutów z ciastkami. Pozostaję przy nadziei.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziA jesli ja nie bylem na zlocie, to tez jestem wyklety, czy moge ryja podstawic pod zrodelko?
Comment
-
Comment