A ja w kwestii formalnej - drugi łykęt września to 13-15 (no bo w końcu 1.09 to niedziela, więc ino kawałek łykędu.
To prywata, wiadomo, ale po prostu akurat 6-8 nie mogę
Czy ośrodek nad jeziorem Nyskim bądź Otmuchowskim już wybrany? Jeśli nie - mogę się tym zająć. Tam jest naprawdę fajna baza w domkami między drzewami - idealnie pod Zlot :-)
A co do daty - to ciekawe, jak ludzkie mózgi różnie funkcjonują - ja w ogóle nie miałam cienia wątpliwości, że jako drugi weekend zostanie uznany właśnie ten 7-8.09 i nie przyszło by mi do głowy, że trzeba to jakoś specjalnie zaznaczać. Mam nadzieję, że wszystkim jednak się uda z urlopami
A co do daty - to ciekawe, jak ludzkie mózgi różnie funkcjonują - ja w ogóle nie miałam cienia wątpliwości, że jako drugi weekend zostanie uznany właśnie ten 7-8.09 i nie przyszło by mi do głowy, że trzeba to jakoś specjalnie zaznaczać. Mam nadzieję, że wszystkim jednak się uda z urlopami
Ja też nie miałem wątpliwości, i - jeżeli zlot się odbędzie - planuję zacząć już w czwartek 05.09), bo w sobotę muszę wracać na ślub (nie swój ).
A po zlocie, czyli w tym wypadku także po ślubie i weselu, mam zaklepane i opłacone "na sztywno" do niedzieli (15.09) włącznie Tatry (góry takie).
Urzekła Was moja historia?
Inny temat innym tematem (słusznie), ale ja tu w związku z tym też na inny temat, bo inaczej się nie da. Zgoda Jarek zapewne to czyta. Ma on zapełniona skrzynkę PW, a ja mam mu do przekazania coś megapilnego.
Comment