Ja swoją oczyściłem właśnie
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Póki co to nawet nie wiadomo, gdzie ten Zlot właściwie jest - Admin nie czyta własnego forum i nie odpowiada na pytania w temacie o faktach, zatem ja póki co nie płacę :-D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPóki co to nawet nie wiadomo, gdzie ten Zlot właściwie jest - Admin nie czyta własnego forum i nie odpowiada na pytania w temacie o faktach, zatem ja póki co nie płacę :-D
Comment
-
-
Zlot czy Chmielobranie w Karczmiskach? A to ci dylemat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZlot czy Chmielobranie w Karczmiskach? A to ci dylemat.
Numer z poprzedniego roku z zaliczniem dwóch imprez będzie tym razem trudny do zrealizowania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPóki co to nawet nie wiadomo, gdzie ten Zlot właściwie jest - Admin nie czyta własnego forum i nie odpowiada na pytania w temacie o faktach, zatem ja póki co nie płacę :-D
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Ale wygląda, że zdecydowanie bliżej z PKP Otmuchów niż Otmuchów Jezioro.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziMasz jakiegoś przeterminowanego Gugiela?
https://www.google.com/maps/place/O%...8!4d17.1428729
No właśnie, a czytałeś moje pytanie do Arta? Chyba nie :-D
Ten ośrodek jest w Otmuchowie, a nie w Ligocie i nie przy przystanku Otmuchów Jezioro :-D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie, a czytałeś moje pytanie do Arta? Chyba nie :-D
Ten ośrodek jest w Otmuchowie, a nie w Ligocie i nie przy przystanku Otmuchów Jezioro :-D
Tak. Chciałem się powymądrzać
Czuję się zrugany
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment