W pakiecie, jak zwykle, odwołanego zlotu masz: zuoo, nudę, piwo, trochę hejtu, wariatów dookoła, spontaniczne zabawy rodem kolonie lub obozy zuchowe, dyskotekę klas III... nic specjalnego
I CHRZEST przy debiucie. Można spróbować nowych, pivnych smaków!
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Kto chętny na jakieś porządne górskie przejścia w czasie trwania Zlotu i w jego jednodniowym wydłużeniu?
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Kto chętny na jakieś porządne górskie przejścia w czasie trwania Zlotu i w jego jednodniowym wydłużeniu?
Najbliższa "porządna" góra to majacząca na horyzoncie Biskupia Kopa... .
Ja zdecydowanie odpadam, jeśli będę (ART, będę?), to do soboty rano only.
A góry, owszem, zaczynam w niedzielę po południu. Nieco poważniejsze...
Najbliższa "porządna" góra to majacząca na horyzoncie Biskupia Kopa... .
Ja zdecydowanie odpadam, jeśli będę (ART, będę?), to do soboty rano only.
A góry, owszem, zaczynam w niedzielę po południu. Nieco poważniejsze...
Lista wpłat uaktualniona, wciąż brakuje przelewów od następujących osób, a termin płatności już minął: pirackamuza
fuliano
człowiek z WMB
Warzywo wel vel
I dodatkowe pytanie, zadałam w temacie z faktami, ale może tu będzie je lepiej widać
Czy Oskar W. z nickiem spoks w przelewie to ta sama osoba, która w domku widnieje jako Spokojny?
Comment