2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Lista wpłat uaktualniona, wciąż brakuje przelewów od następujących osób, a termin płatności już minął:
pirackamuza
fuliano
człowiek z WMB
Warzywo wel vel
I dodatkowe pytanie, zadałam w temacie z faktami, ale może tu będzie je lepiej widać
Czy Oskar W. z nickiem spoks w przelewie to ta sama osoba, która w domku widnieje jako Spokojny?Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Jeśli ktoś chętny w sobotę na taki plan, to proszę o info:
Start: Nysa, najprawdopodobniej po zwiedzaniu Browaru.
1. Nysa centrum:
a) Rynek
b) Wieża ratuszowa
c) Wieża Wrocławska
d) Bastion Św. Jadwigi
2. Szlak kopernikowski (niebieski) do Skorochowa
3. Szlak kopernikowski (niebieski) wzdłuż jeziora nyskiego do wsi Wójcice
4. Ulicą Modrzewiową i 1-go Maja do Otmuchowa
a) Rynek
b) Zamek
5. Szlak miejski Otmuchów (Jezioro Otmuchowskie)
6. Brzegiem jeziora do Ośrodka
Meta: ognisko w Ośrodku
Przejście piesze około 17km.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Ja na pewno pochodzę po Nysie (ale nie wiem czy nie w piątek) a wtedy to nie wiem czy dam radę jeszcze 17 km ale jeżeli już to tylko wzdłuż brzegów jeziora.
Trochę to daleko, tak do 10km chętnie bym zrobił ale około 20 km to już sporo.Comment
-
Warzywo, coś nie widziałem w ogóle Twojej wpłaty na zlot.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Proszę mi męża nie obawiać to ja znalazłam w necie.. On natomiast dostał zadanie sprawdzenia istnienia tego ośrodka w rzeczywistości. Ośrodek jest na Plażowej, ale w miejscu pinezki Google to jest akurat drogowskaz na Greka i stamtąd jeszcze tylko 3 km wg zeznań męża.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Proszę mi męża nie obawiać to ja znalazłam w necie.. On natomiast dostał zadanie sprawdzenia istnienia tego ośrodka w rzeczywistości. Ośrodek jest na Plażowej, ale w miejscu pinezki Google to jest akurat drogowskaz na Greka i stamtąd jeszcze tylko 3 km wg zeznań męża.
Mi mówił co innego - tamten Grek jest w Otmuchowie, a ten nasz w Ligocie. Nawet mi na streetview pokazywał :-DComment