Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wyświetlenie odpowiedzi
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Eh ta dzisiejsza mlodziez - zgaduja sie na ochlejmordyzm, a dramatyzuja, gdzie kto sie spac polozy... W akademiku nie mieszkali? Przeca to juz Kazik spiewal, ze w akademykach najlepiej sie pije
Bawcie sie dobrze, moze i mi kiedys bedzie dane sie dolaczycCzy napija sie panowie piweczka?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPytanko mam - czy jest w ogóle możliwość wkręcić jeszcze jedną osobę? Znaną niektórym osobę- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sredstvom Wyświetlenie odpowiedziEh ta dzisiejsza mlodziez - zgaduja sie na ochlejmordyzm, a dramatyzuja, gdzie kto sie spac polozy... W akademiku nie mieszkali? Przeca to juz Kazik spiewal, ze w akademykach najlepiej sie pije
Bawcie sie dobrze, moze i mi kiedys bedzie dane sie dolaczyc
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSzczerze pisząc, miałem na myśli (pod kątem złożenia steranej Polaków rozmowami głowy) głównie własne oczekiwania, poniekąd z PESELa wynikające...
Piwo.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziP...lisz
Przykro przyjacielu, przestałem palić przed pięcioma... Poczekaj, poczekaj... przy pewnym przeinterpretowaniu powyższego przyznaję, p.....lę. PasjamiLast edited by wpadzio; 2019-08-18, 18:04.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Czy nie moecie przenieść się z tym p...leniem do tematu plotkarskiego. Później jeden z drugim będzie szukał ważnych informacji i utonie w tym p....nikuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa Wyświetlenie odpowiedziJak ktoś jest chętny to może wskoczyć na "moje" miejsce.Last edited by Maggyk; 2019-08-24, 14:03.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTymaczasowo zaklepane dla osoby z ekipy zarzadzanej przez darkaeb. Dajcie znać czy się dogadaliście.
Dzięki za info.mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPo wycofaniu się Doranów sprawa się komplikuje. Jedzie ktoś przez/z Kraków/owa?
Comment
-
Comment