Tu zamieszczajcie wszelkie propozycje wspólnych dojazdów - czy to samochodem czy też innymi środkami komunikacji.
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - [Otmuchów] - giełda dojazdowa
Collapse
X
-
2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - [Otmuchów] - giełda dojazdowa
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Wraz z Krakusem i Spokojnym lądujemy w piątek w Nysie o 17:07. Gdyby ktoś dysponował wolnymi miejscami w aucie na tej końcówce dojazdu do ośrodka, to proszę o info. O 18:35 jest bus z Nysy, ale jak to bus w Polsce - niepewny, dopóki nie sprawdzi się na przystanku.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
My ruszamy o 14:00 z Tarnogaju, ale transport oferujemy tylko w jedną stronę. W niedzielę możliwa będzie podrzutka do Nysy na pociąg, bo udajemy się dalej w kierunku wschodnim.
Na Zlot jedziemy z międzylądowaniem w muzeum gazownictwa w Paczkowie.
Jak zainteresowany to dawaj znać!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziZamierzam obejrzeć te gazomierze jakoś w piątek przed południem .
Comment
-
-
Nie wiem jeszcze czy będę miał transport, więc szukam możliwości.
Czy jedzie może jedzie ktoś z Krakowa, Katowic (Śląska), Opala, Nysy? Oczywiście szukam kogoś z wolnym miejscem.
W pakiecie obniżenie kosztów.
Jestem dość elastyczny czasowo.
A może ktoś będzie jechał pociągiem? Można by się spotkać w trasie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jeszcze czy będę miał transport, więc szukam możliwości.
Czy jedzie może jedzie ktoś z Krakowa, Katowic (Śląska), Opala, Nysy? Oczywiście szukam kogoś z wolnym miejscem.
A może ktoś będzie jechał pociągiem? Można by się spotkać w trasie.
Będę dzwonił - jutro wieczorem powinienem wiedzieć wszystko.Last edited by pirackamuza; 2019-09-05, 00:18.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jeszcze czy będę miał transport, więc szukam możliwości.
A może ktoś będzie jechał pociągiem? Można by się spotkać w trasie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dam radę, chyba, że gryzie.
Pociąg planowo jest na dworcu głównym w Opolu o 10.42.
Czy było by ok? Inne połączenia są "delikatnie mówiąc" ciężkie do akceptacji.
piracka, jak by co to będziemy kombinować.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziDam radę, chyba, że gryzie.
Pociąg planowo jest na dworcu głównym w Opolu o 10.42.
Czy było by ok? Inne połączenia są "delikatnie mówiąc" ciężkie do akceptacji.
piracka, jak by co to będziemy kombinować.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment