Tak z ciekawości coś, ktoś, gdzieś? Czy tradycyjnie (ale inaczej) odwołany.
2020.09.11-14 - XIX Zlot Browar.biz [Velke Losiny] - ploty
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziZlot ma być w ramach kwarantanny dwutygodniowy
Comment
-
-
No jak dwa tygodnie to sądząc po ostatnich zlotach ten odbędzie się w szpitalu. I tak po kilku dniach zlotu wszyscy tam trafimyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krakus Wyświetlenie odpowiedziPrzynajmniej nas nakarmią. Tylko browary trzeba będzie przemycić. ;-)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Rajd samochodowy na który ostrzyłem sobie zęby w marcu w końcu będzie 15 sierpnia, więc czemu zlot miałby się nie odbyć we wrześniu? Dla bezpieki może być nawet w trybie namiotowym, a nie domkowym.
Comment
-
-
Właśnie. Po obowiązkowym odwołaniu nie widzę przeciwwskazań żeby się spotkać.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Tak całkiem poważnie.
Ja w grafiku urlopowym miejsce dla odwołanej XIX trzymam. Także nie poddawajmy się.
Cel to spotkać się, dla mnie nawet jeśli to wyjdzie w zwykłej organizacji "wycieczki" to jestem za.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
Comment