Jak dla mnie 2 wodopoje i stołówka wystarczy. Nie ruszę się przez całą sobotę z tych Łosin.
Jest tam też typ który sprzedaje piwo w kegach i wypożycza polewaczki.
Uwaga, w sobotę po południu svatba (wesele). Stołówka będzie ograniczona do okienka i stolików w plenerze.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Jest szansa, że piątek dostanę wolny, więc się do pociągu przyłączę porannego.
Brać do granicy i dalej na jakiejś czeskiej stronie? Jutro będę miał dopiero 100% pewności.....
Tak, do Chałupek. Dalszy ciąg kupimy w Bohuminie.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Czy ktoś może ma zamiar kupować jakiś ciężki alkohol (w Czechach mają ciekawe destylaty, absynty itp.)? Niestety w typowych marketach wybór nie powala. Może ktoś kojarzy jakiś sklep z takimi napojami tam gdzieś w okolicy?
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Dziś w Albercie we Vrbnie widziałem absynt (359kc), były też prawilne destylaty z Jelinka - gruszkowe i śliwkowe bez aromatów - należy KONIECZNIE czytać etykietę, bo różnica w smaku jest naprawdę duża. Oprócz tego oczywiście Fernety, Beherovka, tuzemak itp.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Czy ktoś może ma zamiar kupować jakiś ciężki alkohol (w Czechach mają ciekawe destylaty, absynty itp.)? Niestety w typowych marketach wybór nie powala. Może ktoś kojarzy jakiś sklep z takimi napojami tam gdzieś w okolicy?
Ja zawsze przywożę jakieś rumy i destylaty. I tu ważna uwaga Slavoya - uważać na aromaty. Z reguły małe browarki mają też jakieś swoje destylaty i warto je próbować.
Ja zawsze przywożę jakieś rumy i destylaty. I tu ważna uwaga Slavoya - uważać na aromaty. Z reguły małe browarki mają też jakieś swoje destylaty i warto je próbować.
W tym roku sugeruję nie próbować razem z piwem
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment