Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
Wyświetlenie odpowiedzi
2020.09.11-14 - XIX Zlot Browar.biz [Velke Losiny] - ploty
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś może ma zamiar kupować jakiś ciężki alkohol (w Czechach mają ciekawe destylaty, absynty itp.)? Niestety w typowych marketach wybór nie powala. Może ktoś kojarzy jakiś sklep z takimi napojami tam gdzieś w okolicy?
Z naší dílny Info: Po otevření galerie můžete fotkami procházet jednoduše i pomocí šipek na klávesnici (vlevo, vpravo). Zavření galerie klávesou
Praliny ale co ważniejsze miody pitne, śliwowica, mirabelkovica... Tak więc nie trzeba daleko szukać aby kupić lokalne twarde alkohole
Comment
-
-
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Dzięki wszystkim za informacje i podpowiedzi.
Aromatyzowany destylat to właściwie nie destylat.
Jelinka kupuję w ciemno. Piłem 3 i wszystkie były wyborne (śliwka z beczki, tarnina, morela)
Destylaty w browarze spotkałem w Liptovarze w Mikulaszu (Pivovica). Nie były tanie.
Myślę, że uda się coś znaleźć.
Jeszcze raz dziękiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJelinka kupuję w ciemno.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziPanowie, do pociągu na drogę jakieś witaminki bierzecie?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTo może jednak otwórz oczy podczas zakupów , bo Jelinek produkuje właśnie także stojące w każdym sklepie tanie aromatyzowane paździerze i trzeba uważać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi... bo Jelinek produkuje właśnie także stojące w każdym sklepie tanie aromatyzowane paździerze ...
Warzywo, taka koncepcja jest słuszna i też tak lubię nieznane małe próbować. Myślę, że strachu nie ma, raczej na badziewie się człowiek nie nadzieje.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Dzwoniłem w kwestii Zámeckého pivovaru Albert w Sobotíně. Możemy go zwiedzić w piątek dojeżdżając na miejsce bezpośrednim pociągiem z Zábřehu na Moravě (o.16.31). Piwa są dostępne obok w Zámku ale lepszy pod tym względem jest hostinec Permoník 200 m dalej. Później do penzionu Brněnka gdzie kwaterujemy dojazd autobusem/pociągiem bądź dojście piechotą.
Jeśli ktoś z ekipy chętny to zapraszam.Last edited by dadek; 2020-09-10, 13:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziDzwoniłem w kwestii Zámeckého pivovaru Albert w Sobotíně. Możemy go zwiedzić w piątek dojeżdżając na miejsce bezpośrednim pociągiem z Zábřehu na Moravě (o.16.31). Piwa są dostępne obok w Zámku ale lepszy pod tym względem jest hostinec Permoník 200 m dalej. Później do penzionu Brněnka gdzie kwaterujemy dojazd autobusem/pociągiem bądź dojście piechotą.
Jeśli ktoś z ekipy chętny to zapraszam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziPanowie, do pociągu na drogę jakieś witaminki bierzecie?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment