2020.09.11-14 - XIX Zlot Browar.biz [Velke Losiny] - ploty
Collapse
X
-
Z naší dílny Info: Po otevření galerie můžete fotkami procházet jednoduše i pomocí šipek na klávesnici (vlevo, vpravo). Zavření galerie klávesou
Praliny ale co ważniejsze miody pitne, śliwowica, mirabelkovica... Tak więc nie trzeba daleko szukać aby kupić lokalne twarde alkoholeComment
-
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Aromatyzowany destylat to właściwie nie destylat.
Jelinka kupuję w ciemno. Piłem 3 i wszystkie były wyborne (śliwka z beczki, tarnina, morela)
Destylaty w browarze spotkałem w Liptovarze w Mikulaszu (Pivovica). Nie były tanie.
Myślę, że uda się coś znaleźć.
Jeszcze raz dziękiTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Jak wejdziemy tam obaj to będzie powódź stulecia w Jesenikach.Comment
-
Comment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Comment
-
Warzywo, taka koncepcja jest słuszna i też tak lubię nieznane małe próbować. Myślę, że strachu nie ma, raczej na badziewie się człowiek nie nadzieje.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Dzwoniłem w kwestii Zámeckého pivovaru Albert w Sobotíně. Możemy go zwiedzić w piątek dojeżdżając na miejsce bezpośrednim pociągiem z Zábřehu na Moravě (o.16.31). Piwa są dostępne obok w Zámku ale lepszy pod tym względem jest hostinec Permoník 200 m dalej. Później do penzionu Brněnka gdzie kwaterujemy dojazd autobusem/pociągiem bądź dojście piechotą.
Jeśli ktoś z ekipy chętny to zapraszam.Ostatnia zmiana dokonana przez dadek; 2020-09-10, 14:47.Comment
-
Dzwoniłem w kwestii Zámeckého pivovaru Albert w Sobotíně. Możemy go zwiedzić w piątek dojeżdżając na miejsce bezpośrednim pociągiem z Zábřehu na Moravě (o.16.31). Piwa są dostępne obok w Zámku ale lepszy pod tym względem jest hostinec Permoník 200 m dalej. Później do penzionu Brněnka gdzie kwaterujemy dojazd autobusem/pociągiem bądź dojście piechotą.
Jeśli ktoś z ekipy chętny to zapraszam.Comment