2020.09.11-14 - XIX Zlot Browar.biz [Velke Losiny] - ploty
Collapse
X
-
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Mnie pasuje ten Ołomuniec, bylebym zapasy piva mógł uzupełnić.Comment
-
Pierwszy strzał jest taki:
Areál a okolí Chaty Pod věží nabízí výborné podmínky pro realizaci akcí pro školy, skupiny i tábory! Skvělé místo kde realizovat své záměry. Pomůžeme Vám v tom.
Lokalizacja: północny-wschód od Olomouce; najbliższy przystanek MHD: Olomouc Radikov - (bus 11 częstotliwość ok. 45', czas jazdy do dworca głównego Olomouc hl.n. 22')
Obiekt: ośrodek wypoczynkowy z restauracją (według strony czynna 11-19), pokoje kilkuosobowe w pawilonie (łazienki wspólne na korytarzu) oraz chatky małe czteroosobowe (też bez łazienek).
Ceny kosmicznie niskie - pasuje do Zuo'aaa Zlotoveho
Jest miejsce na ognisko!
Dobre to? Wypowiadać się!Comment
-
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
IDOS umožňuje vyhledání spojení v jízdních řádech vlaků, autobusů, MHD a letadel. Vyhledává spojení různých dopravců a zobrazuje aktuální polohy vlaků a autobusů. Pro vyhledané spojení lze zakoupit jízdenky přímo v aplikaci IDOS.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
A mi się ten pomysł nie podoba. Duże szanse na dodatkowe problemy związane z pandemią. Po co planować coś co w ostatniej chwili może nie wypalić. I co wtedy? Szkoda Zlotu bo większość zaplanowało termin urlopu jak zwykle.
Jaki plan "B"?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Jeśli zlot nie zostanie odwołany, to zapewne część ludzi pojedzie własnym transportem.
Może ktoś chciałby sobie obniżyć koszty podróży w zamian za miejscówkę?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
U nas się pewnie coś znajdzie. Jechać pewnie będziemy w piątek, a wracać ciężko powiedzieć.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Ilość miejsc zmniejszyła mi się o 1 od zeszłego roku, ale 1 na pewno mam wolne z Warszawy/Marek/Wołomina. Drugie to ewentualnie Maremali, o ile będzie jechał.Ostatnia zmiana dokonana przez zgoda; 2020-08-29, 21:59.Comment
-
No to super i dzięki za oferty. Na razie, jak będą szczegóły, będę się dogadywał wg. kolejności zgłoszenia.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment