2020.09.11-14 - XIX Zlot Browar.biz [Velke Losiny] - ploty
Collapse
X
-
Mam zamiar jechać tak jak Jurandofil w piątek IC 131 Bathory 8:53 z Warszawy Centralnej na 15:41 w Zabřehu na Moravě. Bilet kupuję do Chałupek, dalej od Bohumína na bilecie czeskim. Dlatego poszukuję chętnych do wspólnego biletu grupowego co znacznie obniża koszty. Ktoś chętny?Ostatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2020-09-03, 14:01.Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
1. Na powrocie biorę również pod uwagę połączenie:
15:45 z Olomouci (SC509) na 21:26 (EC102 Polonia) Warszawa Centralna
koszt wyższy tylko o 35kc miejscówki w Pendolino czeskim.
2. Zamecky Pivovar Albert
Może ktoś wie albo znalazłby w zasobach światowego netu jak to jest w tym browarze.
Niby wielki resort z hotelami, a brak info o restauracjach. Z lanym Pivem z browaru w Browarze... Jest tylko jakaś Pivnica (piwiarnia) wynajmowana i dostępna tylko na prywatne akcje. Nie wiem czy w ogóle warto się tam wybierać, więc jak ktoś coś, to podrzucajcie info - przyda się na tym Zlocie.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
piwo dostępne w:
- Motorest Permoník, Sobotín 53
- Pivnice Holba (Maják), Šumperk, Husitská2
- Restaurace Arte, Šumperk (obok w/w)
- Horská chata Rabštejn, Bedřichov 95Dick Laurent is dead.Comment
-
Z tego wynika, że na miejscu nie ma. To chyba się nie będziemy pchać do Sobotina.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Jak ktoś chce żeby go zabrać z Warszawy rano w piątek (koło 9:30) lub przywieźć go z powrotem do Warszawy (wyjazd o podobnej godzinie z MZ), to niech się odezwie na pw. Mam 1 wolne miejsce dla osoby mało wyczulonej na estetykę.Comment
-
UWAGA! Prywata!
Czy ktoś jadących z Warszawy mieszka, albo bedzię się kręcił w przyszłym tygodniu w okolicach ulicy Huculskiej? Mam tam coś z nowego hobby do odebrania, nic ciężkiego :-DComment
-
Pociągi dojazd i powrót
Po wielu konsultacjach kształtuje się układ kolejowy.
Do jutra jest jeszcze zniżka 10% na pociąg Bathory do Chałupek, więc kupujmy.
I. IC 131 Bathory (8:53 z Warszawy Centralnej) do Chałupek.
1. Jurandofil
2. Dadek
3. Fuliano
4. ?
II. Jednak ten wcześniejszy pociąg do Warszawy chcemy łapać w poniedziałek.
SC509 + EC102 15:45 z Olomouci na 21:26 Warszawa Centralna
1. Jurandofil
2. SPokojny
3. P_Stulka
4. Dadek
5. Fuliano (?)
6. Warzywo (?)
Jeśli w takim składzie byśmy wracali, to akurat mamy szansę na cały przedział.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
-
Jutro kupujemy bilety na IC 131 BATHORY, do Chałupek, w Bohumíně dłuższy postój więc pójdzie delegacja do kasy po czeskie bilety. Jest też kantor wymiany walut w kasie więc o korony nie trzeba się martwić jeśli ktoś wcześniej nie kupi.Comment
-
Po wielu konsultacjach kształtuje się układ kolejowy.
Do jutra jest jeszcze zniżka 10% na pociąg Bathory do Chałupek, więc kupujmy.
I. IC 131 Bathory (8:53 z Warszawy Centralnej) do Chałupek.
1. Jurandofil
2. Dadek
3. Fuliano
4. ?
II. Jednak ten wcześniejszy pociąg do Warszawy chcemy łapać w poniedziałek.
SC509 + EC102 15:45 z Olomouci na 21:26 Warszawa Centralna
1. Jurandofil
2. SPokojny
3. P_Stulka
4. Dadek
5. Fuliano (?)
6. Warzywo (?)
Jeśli w takim składzie byśmy wracali, to akurat mamy szansę na cały przedział.
Dadek na powrót też kupujesz od razu? To jak i z kim mam się rozliczyć?Ostatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2020-09-03, 22:38.Comment
-
Wy po pepiczkowemu gadacie i kumacie te ich strony więc prośba.
Dadek kup mi na piątek, Jurandofil kup mi na poniedziałek. Kasę po zakupie natychmiast przelewam na podane konto. Mogę też oddać gotówkę na zlocie.
Mówiłeś Dadek o tych grupowych by było taniej przecież.Comment