2020.09.11-14 - XIX Zlot Browar.biz [Velke Losiny] - ploty
Collapse
X
-
, a i potłuczonych butelek pod imprezowym domkiem nie brakowało!
Zważywszy, że była nas garstka, to darcie ryjów było i tak zacne.
JURANDOFIL - WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI ZA OGARNIĘCIE NA SPOKOJNIE TEGO CAŁEGO BAŁAGANU!Dick Laurent is dead.Comment
-
E tam, Zytek zgubił klucz i wbijał dwie noce do domku przez okno, a i potłuczonych butelek pod imprezowym domkiem nie brakowało!
Zważywszy, że była nas garstka, to darcie ryjów było i tak zacne.
JURANDOFIL - WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI ZA OGARNIĘCIE NA SPOKOJNIE TEGO CAŁEGO BAŁAGANU!
Działo się zarówno w Sumperku (bardzo fajne miasteczko) jak i podczas podróży pociągiem - trochę nie zaplanowanej. Brulion biegnie i pyta czy jadę do browaru (no dobra te 20 minut pociągiem mogę podjechać). ....
20 minut okazało się 2 godzinami z przesiadkamiw tym jedną chyba kilku minutową podczas której zaliczyliśmy knajpę.
Topolske prosim....ale to nie jest z PolskiKto ma wiedzieć ten wie.
Oj działo się podczas tej podróży a szczególnie na powrocie. Były też gwałty na śpiącychCo nie Dadek?
Ostatnia zmiana dokonana przez Warzywo; 2020-09-23, 13:31.Comment
-
Ja również przyłączam się do peanów - Jurandofil, za rok chcę znowu w Czechach, oferuję swoją pomoc w organizacji, żeby w razie czego rozładować z Ciebie część ewentualnego jęczenia :-D
Piweczko czeskie rządzi - najdłuższy kac trwał 30 minut, po 3-dniowym piciu bez przeszkód przystąpiliśmy do dalszego łażenia po górach - a nie, jak co roku, otępienie mózgowe do środy, pełna sprawność fizyczna najwcześniej od wtorku :-D
Jak dla mnie może być tak kameralnie jak było.
Podziękowania dla Warzywa, Brloina i Slavoya za najlepszą sobotę everComment
-
Ja również przyłączam się do peanów - Jurandofil, za rok chcę znowu w Czechach, oferuję swoją pomoc w organizacji, żeby w razie czego rozładować z Ciebie część ewentualnego jęczenia :-D
Piweczko czeskie rządzi - najdłuższy kac trwał 30 minut, po 3-dniowym piciu bez przeszkód przystąpiliśmy do dalszego łażenia po górach - a nie, jak co roku, otępienie mózgowe do środy, pełna sprawność fizyczna najwcześniej od wtorku :-D
Jak dla mnie może być tak kameralnie jak było.
Podziękowania dla Warzywa, Brloina i Slavoya za najlepszą sobotę ever
sobota była grubiutka i jak łatwo się potem wchodziło do domkuComment
-
Sobota wreszcie była taka, jaką chciałem mieć na każdym zlocie. Od baru do baru i mamy troszeczkę kataru - a nie na jakimś zadupiu gdzie nic nie ma. Dzięki, było fajnie, Łosiny zaspokoiły wszelkie moje potrzeby.
Jakby za rok znowu miało być w Czechach, to nie powiem nie.Comment
-
Ale zanim udało mi się to okno otworzyć z zewnątrz to się wymarzłem oj wymarzłem
Działo się zarówno w Sumperku (bardzo fajne miasteczko) jak i podczas podróży pociągiem - trochę nie zaplanowanej. Brulion biegnie i pyta czy jadę do browaru (no dobra te 20 minut pociągiem mogę podjechać). ....
20 minut okazało się 2 godzinami z przesiadkamiw tym jedną chyba kilku minutową podczas której zaliczyliśmy knajpę.
Topolske prosim....ale to nie jest z PolskiKto ma wiedzieć ten wie.
Oj działo się podczas tej podróży a szczególnie na powrocie. Były też gwałty na śpiącychCo nie Dadek?
Ale topolskie było warte tej szybkiej akcji przy przesiadce, c'nie? I zwiedzone browary też nam te jazdy wynagrodziły.
A gwałty, jak się okazało parę dni później, są uwiecznione na zdjęciach i filmach w ilości przesadnej. Materiał godzien ZUOtu, zaiste. Dadka by z roboty zwolnili, gdyby to wpadło w niewłaściwe ręcebrloin; od Szczecina do WrocławiaComment
-
O to, to, to, to! Ja też peanuję i piszę sie na repetę! Jurandofil: wielka piona za ten rok i kciuk w góre za rok przyszły.
brloin; od Szczecina do WrocławiaComment
-
Comment