Termin zlotu przesunął się dla mnie raczej niekorzystnie, ale zaczynam intensywne prace nad wolnym weekendem i dojechaniem. Jeśli nie uda się załatwić noclegu w ostatniej chwili, zawsze zostaje namiot. Cóż innego mogę powiedzieć po spotkaniu na giełdzie w Żywcu? I po osobistym wezwaniu na gg...
II Wielki Zlot Forumowiczów, wrzesień 2003 - plotki
Collapse
X
-
Mam pytanko! Czy ktoś będzie się kulał w piątek na Zlot pociągiem przez Bydgoszcz, a najlepiej przez Toruń i Solec Kujawski.My tzn Guru Josh, Bećka i ja (mcmat) będziemy właśnie od tego miasta oficjalnie startować, bo nie oficjalnie to w Solcu wypijemy kilka piwek i w drogę. Jeszcze jedna sprawa czy wybiera na Zlot ktoś z kujawsko-pomorskiego, czy tylko my??? Jesteśmy otwarci też na wszelakie przejawy degustacji podróżnej czyli w ciufie i wymiany przedzlotowej na piwka o ciekawych smakach.
Comment
-
-
-
Dokładnie chodziło mi o to czy ktoś z szanownego grona wybiera się albo ma zamiar się wybierać przez Bydgoszcz lub czy są osoby z kujawsko-pomorskiego planujące tem wyjazd. Nie chodziło mi o szczegóły a o plany bardziej szeroko rozumiane. Jeżeli już piszesz o utrudnieniach typu zmiana rozkładu czy zawieszanie połączeń to dodaj jeszcze blokady i strajki. Myślę jednak że i tak dotrzemy tam wszyscy w komplecie (hehe)
Comment
-
-
-
I mnie niepokoi brak tych informacji zapowiadanych jako ważne, bo nie będzie mnie w sieci do 1-go wrześniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
ART pisał,że wczoraj po powrocie z Warszawy wyjeżdzający na zlot dostaną ważne info.Mniemam,że nie dojechał(doszedł) jeszcze do siebie ,gdyż do mnie nic nie dotarło.Warszawiacy-jak to wygląda?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No Art chyba nie dotarł do domu, bo dalej echo w temacie?
Comment
-
-
No to trochę im zeszło, chyba jechali z przesiadką w Gdańsku
Comment
-
-
Jesus Maria und Josef!
info o zlocie jeszcze dzisiaj!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Dostaliśmy SMS wczoraj około 23:00, iż Arci dojechali cali i zdrowi, ale zdaje się, że lekko zmęczeni...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment