Raczej do zobaczenia w Wieżycy Biorę ze soba 10 Mętnych Syfów.5 jasnych i 5 ciemnych.
II Wielki Zlot Forumowiczów, wrzesień 2003 - plotki
Collapse
X
-
Jako niestety nie mogący uczestniczyć w tej zacnej imprezie życzę wszystkim "zlatującym się" wybornego piwa na tym wybornym spotkaniu.
Wasze zdrowie !!!
Comment
-
-
Ja się zbieram do *****, a stamtąd na pociąg.
Mam butelkowe Viflingi Mocne dla Ahumby, Irona i Pieci, Wrocławskie dla Pogoniarza i jeszcze trochę więcej...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Ja się zbieram do *****, a stamtąd na pociąg.
Mam butelkowe Viflingi Mocne dla Ahumby, Irona i Pieci, Wrocławskie dla Pogoniarza i jeszcze trochę więcej...
Moja torba jest wypełniona dwudziestoma wyrobami z Witnicy(cztery marki)i zajmuje to 3/4 pojemności torby
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
mocna 3osobowa ekipa z solca wyrusza za 4godz. po drodze trzeba by jeszcze zakupy zrobic. mysle ze browar znin bedzie jechal w naszych torbach i brzuszkac rzecz jasna planujemy przyjazd ok.17 wiec bedzie jeszcze ogrom czasu zeby zaklimatyzowac sie spoczac i uraczyc sie przed wypadem dp tawerny
do zobaczyszka
Comment
-
-
Wielce żałuje że nie doszło do mojego wyjazdu. Stało się tak bowiem miałem razem z żoną wyjechać na śląsk. Do tego wyjazdu jednak też nie doszło, bo niestety moja osobista małżonka leży w wyrku i choruje na anginę i pewnie to zło też mnie dosięgnie. Życzę wszystkim dobrej zabawy, aby wszystko przebiegało "płynnie" no i może wypijecie moje zdrowie no i oczywiście mojej małżonki. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów na Zlocie
Comment
-
-
Życzę wszystkim uczestnikom Zlotu Forumowiczów udanej zabawy, niestety nie mogę przybyć na imprezę, dlatego też proszę Wielce Szanownych Forumowiczów Zabawowiczów o wzniesienie toastu za całą Brać Browarową.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ekipa ze Szczecina dotarła ze Zlotu.Myślę,ze jutro zacznie się opisywanie wrażeń.
Według mnie było niesamowicie !
Odpowiedzialnym za taki stan rzeczy wielkie podziękowania
Przepraszam ciekawych,ale nie bardzo trafiam w klawiaturę z nadmiaru... wrażeń
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No cóż zabawa była przednia.
Zacząć by należało od podziekowania organizatorom, czyli Artowi i Simonowi.
Simon przez 3 dni nas poił ( doskonałym niepasteryzowanym i nieklarowanym piwem z Ambera ),
dokarmiał oraz umożliwił zwiedzenie browaru (i nie tylko )
Art natomiast wykonał mnóstwo czarnej roboty organizatora.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Simon najlepszym naszym przyjacielem jest,Simon najlepszym naszym przyjacielem jest,Simon najlepszym naszym przyjacielem jest,niech Jego ...Amberek krąży wokół Nas
Oczywiście jak pisałem wcześniej o osobach odpowiedzialnych za tak świetną zabawę,pora by wymienić jak najbardziej ARTA.Kawał dobrej okołopiwnej roboty!
Informuję,że Browar w Bielkówku po naszej wizycie jest w całości,bedzie dalej warzył i szykują się nowości na rynku.
Sporo piwnych gadżetów i nie tylko trafiło w nasze chciwe gardła i łapyLast edited by Pogoniarz; 2003-09-21, 20:27.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
DZIIIŚ DO CIEBIE PRZYJŚĆ NIE MOOOGĘ
BOOOO ZWICHNIĘTĄ MAM WATROOOOOBĘ
Hej ho i beczułka rumu!
[na melodię Jamiroquaya] We're going deeper amberground/There's too much Amber in this town...
[na melodię Manu Chao "ke ora są mi korasą", śpiewać u schyłku imprezy] Gdzie oni są, gdzie oni są...
Co zlot, to lepszy. Po dziesiątym nie będzie co zbierać.
Comment
-
Comment