No jestem pod wrażeniem nie powiem. Proponuję zrobić z tym wierszykiem koszulki forumowe na zlot.
II Wielki Zlot Forumowiczów, wrzesień 2003 - plotki
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Art!
termin zapisów minął. Czy mógłbyś podzielić się z nami informacją w jak dużym gronie (na dzień dzisiejszy) przyjdzie nam pić piwko?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No i Buda w Kolbudach musi znać liczbę oblegających coby wały umocnić, prochu podsypać, lufy armat przeczyścić, napoje zgromadzić.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Art!
termin zapisów minął. Czy mógłbyś podzielić się z nami informacją w jak dużym gronie (na dzień dzisiejszy) przyjdzie nam pić piwko?
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
tak, ale to są dane gdy do końca zapisów było sporo kolejek
Już wiem !!!! Kolega od tych tajemnic państwowych nie wie co się dzieje
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Macieja zmyliła data tej listy , nie tylko jego zresztą .
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Koledzy jeszcze się nie poznali na sztuczkach Art'a?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
wpisywałem na bieżąco. nikt więcej nie zgłosił się na razie.
aha, wszystkim osobom z niniejszego tematu posłałem jeszcze PW, co by się zgłosiły z potwierdzeniem (no i widniejące w zlotowym temacie osoby to uczyniły). nie widzę problemu gdyby ktoś zgłosił się po podanym terminie - mogą wtedy być jednak problemy z sensownymi noclegami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nic się nie martw, znam takich co na poprzednim zlocie w ogóle się nie kładli. O bladym świcie zastałem ich przy ogniskuŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
kangurpl napisał(a)
Nic się nie martw, znam takich co na poprzednim zlocie w ogóle się nie kładli. O bladym świcie zastałem ich przy ognisku
A jeszcze inni zamiast z filozoficznym spokojem obsikać drzewko usilnie poszukiwali do tej fizjologi bardziej egzotycznych obiektówbez brody...
Comment
-
-
ORGANIZACJA
Cześć Wszystkim!
Jako Organizator zlotu proszę o kierowanie wszelkich informacji bezposrednio do mnie na prw.
Chociaż czasu jest sporo to muszę dokonać rezerwacji miejsc i wyżywienia. Osrodek w którym mamy się spotkać jest jednym z bardziej znanych i odwiedzanych przez mieszkańców Trójmiasta.
1. Mam pytanie: czy rezerwować wyżywienie tzn śniadanie, obiad, kolację lub np tylko obiad.
Na pewno w sobotę kolację zjemy przy ognisku.
Proponowałbym zamówić obiad: kosztuje około 20 zł ale jest to bardzo porządny dwudaniowy obiad.
2. Program
Program zasadniczo nie różni się od podanego przez Arta.
Browar AMBER jest przygotowany na przyjęcie gości zarówno w browarze ... jak i w miejscu imprezy. Będą niespodzianki.
Simon - mam nadzieję na Twoją pomoc !
Pozdrawiam,
Organizator Zlotu w/m
Comment
-
Comment