Wypadałoby przyjechać.
II Wielki Zlot Forumowiczów, wrzesień 2003 - plotki
Collapse
X
-
No cóż jako filia podległa musimy się zastosować do ustaleń firmy -matki Trzy razy tak dla reformy rolnej.
Uff coś mi się w mózgu przegrzało - oczywiście że jesteśmy chętni - ja i Asia.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
-
kangurpl napisał(a)
Oj nie narzekaj, ciesz się że nie w Szczecinie
A tak na serio to my mieszkający na obwodzie Polski to wszędzie mamy daleko ale i radości więcej jak dojedziemyKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Odległość
Dla mnie też jest daleko, ale może zgłosi się ktoś, kto ma blisko?? Zauważcie, ze wpisali się głównie zjazdowi weterani, którzy wiedzą, ze na spotkania forumowe ZAWSZE warto jechać
A jest parę osób z samego Trójmiasta i jakoś jeszcze nikt się nie zglosił. No dobra, czepiam się - temat jest dopiero od wczoraj
Zresztą, do Jezierzan przyjechało duzo ludzi z DALEKA, pora na Dolnoslązaków żeby ruszyli d... ekhm się w teren
Jak narazie jest to wstępna sonda, ale widzę z ilości wpisów, ze gra warta świeczki.
Co do propozycji terminu: wzięłam ją żywcem (bez aluzji ) z naszej poprzedniorocznej dysputy nt. zjazdu w Jezierzanach i przyjęłam wszystkie argumenty jako powtarzajace się: Wiosna: wszyscy są zajęci jeżdżeniem na giełdy
Przełom wiosna-lato: spora część zajęta sesjami egzaminacyjnymi
Lato: wszyscy w rozjazdach (Kanary, Bali itp. )
Wrzesień: niektórzy maja porawki sesji letniej, ale wrześniowe zawsze łatwiej przełożyć
Październik: ryzyko niskiej temperatury.
Zresztą, po co się tłumaczę, przecież nikt nie zaprotestował
Comment
-
-
Muszę najpierw rzucić okiem na mapę i zobaczyć ile to tysięcy mil od mojego domu. Ale chętny już jestem.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Ja nawet ze złamaną nogą (tfu tfu) przyjadę. A Anka myślę, że też.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
robox napisał(a)
Mam nadzieję, że termin nie pokryje się z wrześniową giełdą w Chojnowie?
Comment
-
Comment