na dniach już konkretne ustalenia
II Wielki Zlot Forumowiczów, wrzesień 2003 - plotki
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A ja chętnie dosiąde się do Was, na zlot również wstępnie się pisze)www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Kudłaty napisał(a)
Ja z Kudłata wsiadamy w pociąg i na zlot!!!!!!
Comment
-
-
-
Odp: Odległość
Dla mnie też jest daleko, ale może zgłosi się ktoś, kto ma blisko??
A jest parę osób z samego Trójmiasta i jakoś jeszcze nikt się nie zglosił. No dobra, czepiam się - temat jest dopiero od wczoraj
Jakby co, to się zgłaszam! ×2 się zgłaszam
Comment
-
-
prezentacja szczegółów odbędzie się na giełdzie w Świebodzicach na tajnym posiedzeniu. Późniejsze postanowienia oczywiście na Forum.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Rozumiem że to posiedzenie było na tyle tajne, że nic o nim na giełdzie nie było słychać a i w tym temacie cisza (no dobra, wiem, nie przepełniać postów mordkami)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
No to już się zgłosiliśmy, a moja osobista małażonka kiedyś bywała w tych okolicach i zapamiętała uroczą żulbudę w Kolbudach (niedaleko Bielkówka) - wypadałoby przy okazji sprawdzić czy jeszcze istnieje, na co już mi ślinka cieknie (mordka uber alles)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Comment
-
-
2. ciąg dalszy olężenia Budy w Kolbudach
cdnbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment