[QUOTE]iron napisał(a)
[B]
No i wreszcie jestem trendy, czyli jak teraz się mówi "wporzo" - fioletowy ponoć powrócił do mody, a pół mojej stopy przy kostce osiągnęło (dzięki Pogoniarzowi - i nie mów mi że nie jak tak) ten modny obecnie kolorek. Ach ten niezapomniany mecz.
Proszę bardzo,szkoda,że zapomniałeś dodać kto w kogo kopał i kto spowodował mój piękny upadek (do tej pory łokieć mnie boli jak diabli
Jaki znowu upadek, czyżbym czegoś nie pamiętał?
A tak swoją drogą takie są skutki grania po dobie picia - ułańska fantazja, znieczulenie
Mam nadzieję że nic Ci nie będzie, ja już się przyzwyczaiłem do nowego koloru mojej stopy
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
iron napisał(a) Jaki znowu upadek, czyżbym czegoś nie pamiętał?
A tak swoją drogą takie są skutki grania po dobie picia - ułańska fantazja, znieczulenie
Mam nadzieję że nic Ci nie będzie, ja już się przyzwyczaiłem do nowego koloru mojej stopy
Zostałem pchnięty (na szczęście nie bronią białą) straciłem równowagę-to też poprzez moje obuwie i wylądowałem na murawce trochę niefortunnie.Na szczęście szybko uśmierzyłem ból
Sam też kilka razy bez niczyjej pomocy witałem się z gościnną ziemią w Wieżycy(w czasie gry w piłkę)
Jak wczerpią się zapasy piwa ze Zlotu ,mój łokieć przypomni mi te piękne chwile w Wieżycy i nie tylko
Comment