O! Teraz lepiej! Jest Czerwony (Czarny? ) Kapturek!
II Wielki Zlot Forumowiczów, wrzesień 2003 - plotki
Collapse
X
-
i jeszcze, o ile się nie pomyliłem w liczeniu ...
67. Vifling Castle (poszedł cały jeszcze w pociągu, niestety).
Było nieźle. Właściwie to tak sobie
Dzięki wszystkim, którzy wnieśli jakiś pozytyw do imprezy. Szczególnie: Art - za całokształt, Simon - za wycieczkę po okolicy i przedłużoną wizytę w browarze.
Osobiście dodam do tego swoją wizytę w Kartuzach. Złośliwie już całkiem dodam, że zgodnie z moim przewidywaniem piątkowa wycieczka o 13.00 nie doszła do skutku. Wycieczka na Wieżycę też niczego sobie. Niestety w poniedziałek wszyscy w mieście wiedzieli, że byłem na imprezie - gardło wysiadło.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
i jeszcze, o ile się nie pomyliłem w liczeniu ...
67. Vifling Castle (poszedł cały jeszcze w pociągu, niestety).
Było nieźle. Właściwie to tak sobie
Dzięki wszystkim, którzy wnieśli jakiś pozytyw do imprezy. Szczególnie: Art - za całokształt, Simon - za wycieczkę po okolicy i przedłużoną wizytę w browarze.
Osobiście dodam do tego swoją wizytę w Kartuzach. Złośliwie już całkiem dodam, że zgodnie z moim przewidywaniem piątkowa wycieczka o 13.00 nie doszła do skutku. Wycieczka na Wieżycę też niczego sobie. Niestety w poniedziałek wszyscy w mieście wiedzieli, że byłem na imprezie - gardło wysiadło.Last edited by Pogoniarz; 2003-09-25, 21:30.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
....
do tego JAKAŚ CHOLERA sprzedała mi chyba w Tawernia grypę
PRZYZNAWAĆ SIĘ koleżanki i koledzy!!!
KTO BYŁ TAKI SZCZODRY??!!
Ale się nie dzieliłam z innymi-sama leczyłam
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Poza tym, co się martwicie - przynajmniej macie pamiątkę po Zlocie
niestety zapasy ze Zlotu zostały już w sobotę wyczerpane i trza było sięgnąć do portfela i ruszyć do sklepu,a było tak przyjemnie.Ach...
Gardło minimalnie mnie bolało,ale to od śpiewów przez trzy dni-chodzenie na mecze przydało się
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No moja kostka też mnie jeszcze boli, choć po modnym fiolecie nie zostało już nicbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
W tle to zapewne Adam16 Śląski a któż przed Nim??Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Pjenknik grzał specjalnie to piwko, by podarować temu kierowcy, który naszym przyjacielem nie był!!!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Pjenknik grzał specjalnie to piwko, by podarować temu kierowcy, który naszym przyjacielem nie był!!!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment