Wiem i boleję nad tym, ale uwierz-nie mam teraz takiej możliwości z powodów czasowo rodzinnych. Domyślam się, że taki zlot to nie jest kwestia urwania paru godzin w ciągu dnia, tylko przynajmniej ze dwa dni...
II Wielki Zlot Forumowiczów, wrzesień 2003 - plotki
Collapse
X
-
Archer napisał(a)
Opiszcie te zdjęcia, bo nieprędko będzie mi dane poznać Was osobiście, a bardzo chciałbym, więc przynajmniej mógłbym wiedzieć kto jak wygląda.
Spotkałbyś wtedy parę osób ze Zlotu i nie tylko.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A proszę Cię bardzo:
Zdjęcie nr 1: na górze Zyziek, poniżej siedzi Dominisia (córka Anda69) i Żą
Zdjęcie nr 2: od lewej - K-gb, Simon, Art i Pjenknik
Zdjęcie nr 3: od przodu - Grzeber, Pogoniarz, ja i Iron, Jerzy
Zdjęcie nr 4: od lewej - Małgosia, K-gb, Simon
Zdjęcie nr 5: od lewej - Gul-gul, Art, Pjenknik
Zdjęcie nr 6: na pierwszym planie Iron, z tyłu siedzi K-gb z córką, a za Nimi przemyka się osobista Żona Pieczarka - Irena
Osób obciętych nie opisuję. Pamiętaj także, że wiele osób ze zdjęć to mieszkańcy Warszawy i okolic, naprawdę nie trudno Nas spotkaćLast edited by Małażonka; 2003-10-02, 08:39.
Comment
-
-
Archer napisał(a)
OK, Małażonka jest facetem,Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Cholera, główny problem polega na tym, że ja mieszkam w okolicy Janek pod W-wą, pracuję w W-wie, a jak kończę robotę, to muszę grzać co koń wyskoczy na Ochotę i odebrać córeczkę z przedszkola.... Gdyby tak to spotkanie zorganizować koło południa...ale wiem, że przecież ludzie w tym czasie uczą się, pracują.....A ten bar, to piękne miejsce, ostatni raz byłem tam przed laty, ale wiem, że piwo smakuje tam inaczej, niż wszędzie...
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
na tym zdjęciu wyglądam jakbym był większy od Arta ze dwa razy. Fotografia kłamie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment